Zoektocht naar goede rijschool in Rotterdam

20 november 2018

Posted in Auto's en Motoren

Vorig jaar besloot ik op zoek te gaan naar een goede rijschool in Rotterdam. Mijn dochter was bijna jarig en ik besloot om haar rijlessen als cadeau te geven. Ik weet zelf nog hoe het was om voor mijn rijbewijs lessen te gaan volgen en hoe geweldig het was toen dat lukte en ik helemaal zelf met de auto op pad kon. Ik ben gelijk gaan sparen voor mijn eigen auto en als je het eenmaal voor elkaar hebt dat je een eigen wagentje hebt en je rijbewijs, voelt dat helemaal geweldig. Dit gunde ik mijn dochter ook en daarom wilde ik een goede rijschool in Rotterdam vinden die echt kwaliteit zou bieden. Het is een behoorlijk bedrag wat je moet neerleggen als je rijlessen afneemt. Ik had gelukkig goed gespaard, maar ik vind het onnodig om meer uit te geven dan nodig is. Dat is alleen maar zonde van je geld en helemaal niet nodig. Je moet alleen een goede rijschool in Rotterdam weten te vinden want dan weet je dat je het minimale bedrag kwijt bent. Ik heb van bekenden weleens gehoord dat hun kind les kreeg met autorijden en dat dit een eeuwigheid duurde. Ik wilde absoluut voorkomen dat een rijschool mijn dochter eindeloos lang zou laten lessen om lekker te verdienen. Dus ik startte mijn zoektocht naar een goede rijschool in Rotterdam.

Verkeersacademie Christian is echt een goede rijschool in Rotterdam

Hoe weet je of je een goede rijschool in Rotterdam te pakken hebt? Dat weet je eigenlijk alleen als je van objectieve klanten ervaringen hoort. Gelukkig heb ik veel vrienden en kennissen in Rotterdam wonen en toen ik veel mensen had gevraagd naar hun ervaringen, bleek er wel een bovenliggende partij te zijn. Een rijschool die echt kwaliteit biedt, die ervoor zorgt dat de bestuurder persoonlijk wordt begeleid. Dat vond ik heel belangrijk, dus toen ik dit verhaal hoorde was ik gelijk enthousiast. Ik heb van meerdere kennissen gehoord dat Verkeersacademie Christian echt kwaliteit biedt en ook bijvoorbeeld let op het zelfvertrouwen van de bestuurder. Ik vermoedde dat mijn dochter dit goed zou kunnen gebruiken, dus hier was ik ook heel blij mee. Ik wilde gewoon eens contact opnemen om zelf te kijken hoe mijn eerste contact zou zijn. Dus ik ben naar verkeersacademiechristian.nlgegaan en heb gebeld. Ik werd zeer professioneel te woord gestaan en ik was erg blij met alle voordelen die Verkeersacademie Christian te bieden heeft:

  • Niet te duur
  • Mooie prijs-kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke benadering

Snel je rijbewijs halen? Ga naar Verkeersacademie Christian

Ik ben heel blij dat ik een goede rijschool in Rotterdam heb gevonden want inmiddels heeft mijn dochter hier lessen gevolgd en ze heeft binnen korte tijd haar rijbewijs gehaald. Ze is dolblij en kan niet wachten om haar eigen auto te kopen. Ze heeft het er erg naar haar zin gehad en de begeleiding was volgens haar top. Ze werd steeds zekerder en de punten waar ze moeite mee had werden direct aangepakt. Daardoor heeft ze zich snel kunnen ontwikkelen en dat is heel fijn. Zowel voor onze portemonnee als haar rijbewijs. Je kon altijd een afspraak bij ze maken en als ouders werden we indien nodig ook bij het proces betrokken. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede rijschool in Rotterdam, dan zou ik zeker bij Verkeersacademie Christian aankloppen. Dan krijg je echt kwaliteit en begeleiding van hoog niveau en daar plukken je kinderen en jijzelf zeker de vruchten van. Ik ben heel blij om deze rijschool te hebben ontdekt, binnenkort gaat ook mijn zoon hierheen voor zijn rijbewijs.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn