Hier moet u zijn voor een goede installatie verantwoordelijke

15 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u met grote installaties werkt, stelt de Nederlandse overheid u verplicht om deze apparaten met enige regelmaat door een deskundige te laten controleren. Dit doet zij niet om u dwars te zitten of om u op kosten te jagen, maar om de veiligheid van uw werknemers en van uzelf te bewaren. Wij willen u daarom graag vertellen dat wij als installatie verantwoordelijke veel voor u kunnen betekenen. Wij hebben namelijk als installatie verantwoordelijke alles in huis om uw installaties goed te controleren. Wij doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. U zult merken dat wij alles in huis hebben om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen dat u een keer naar onze site zou willen komen. U zult merken dat wij er altijd alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen wanneer u onze hulp inschakelt. Mocht u daarom graag een keer met een van onze mensen willen overleggen over onze mogelijkheden, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons als installatie verantwoordelijke. Wij zorgen er graag voor dat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Wij hebben altijd wel ergens een gaatje in onze planning en mochten wij meer tijd nodig hebben om u te helpen, dan kunnen wij altijd eenvoudig meer tijd voor u inplannen. Aarzel daarom ook niet langer meer en kom snel een keer naar onze site om te bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heel veel bedrijven die op zoek waren naar een goede installatie verantwoordelijke, kwamen bij ons terecht en wij vonden het altijd fijn om deze mensen te kunnen helpen. Wanneer u namelijk voor ons als installatie verantwoordelijke kiest, kunt u er zeker van zijn dat u gebakken zit. Wij komen u graag helpen en wij hopen daarom ook dat u onze hulp snel een keer wilt komen inschakelen.

Wat kan een installatie verantwoordelijke voor u doen?

Wanneer u besluit om ons als installatie verantwoordelijke in te schakelen, zullen wij zo snel mogelijk naar u toekomen om uw installatie te bekijken. Als installatie verantwoordelijke weten wij precies hoe wij deze moeten controleren en wij zullen dan ook bekijken of alles nog werkt zoals het zou moeten werken. Stelt onze installatie verantwoordelijke vast dat er een mankement aan de installatie is opgetreden, dan zullen wij alles op alles zetten om dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Als dit namelijk niet gedaan wordt, is het niet langer verantwoord om gebruik te blijven maken van uw installatie. Wij zorgen er altijd graag voor dat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden en wij raden u daarom ook aan om nooit te lang te wachten met het inschakelen van ons als installatie verantwoordelijke. Wij nodigen u daarom van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen u daarom ook snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Het adres van onze pagina is ITS-inspecties.nl.

Plan een afspraak met ons in via onze site

Wanneer u graag een keer met ons zou willen samenwerken, kunt u via onze site een afspraak met ons inplannen. Wij zorgen er vervolgens voor dat:

  • u zo snel mogelijk door ons geholpen kunt worden
  • u altijd een expert krijgt toegewezen
  • wij u voor een scherp tarief zullen komen helpen

Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn