Ik heb even gebeld met de klantenservice van Interpolis

22 november 2018

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Een tijd geleden ben ik overgestapt van de ene verzekering naar de andere omdat ik bij mijn oude verzekering veel meer moest betalen dan ik zelf nodig vond. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik elders niet voordeliger verzekerd kon zijn en dat bleek het geval te zijn. Het was namelijk zo dat ik heel goed verzekerd kon zijn via Interpolis. Ik had al heel veel goede berichten gehoord over deze verzekeraar en het was voor mij dan ook geen moeilijke keus om te bepalen dat ik ook graag naar dit bedrijf zou willen overstappen. Een van de betere dingen van dit bedrijf is, dat je ze altijd kunt bereiken wanneer je een vraag hebt. Ik heb ooit het nummer van de klantenservice van Interpolis wel van hun gekregen, maar toen ik hun laatst moest bellen, wist ik niet meer waar ik het nummer van de klantenservice van Interpolis had gelaten. Dat was natuurlijk niet handig, maar gelukkig kon ik via het internet een poging doen om het nummer van de klantenservice van Interpolis alsnog te achterhalen. Ik ben daarom even gaan googelen en toen kwam ik op een gegeven moment terecht op de site Telefoonklantenservice.nl. Deze site sprak mij zeer aan en ik ben daarom ook blij dat ik deze site zo snel heb weten te vinden. Hier kon ik namelijk in een mum van tijd het nummer van de klantenservice van Interpolis vinden. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Bovendien kon ik op deze site niet alleen het nummer van de klantenservice van Interpolis vinden, maar ook die van tal van andere bedrijven. Dat was dus een schot in de roos voor mij. Het kan namelijk soms erg ingewikkeld zijn om het juiste nummer te vinden. Niet alle bedrijven zitten erop te wachten om hun klanten allemaal persoonlijk te woord te staan en vandaar dat zij hun nummers graag afschermen. Gelukkig heeft de site van Telefoonklantenservice alle nummers weten te vinden en ze op hun site weten te posten.

Ik had heel snel iemand van de klantenservice van Interpolis aan de lijn

Toen ik eenmaal op de site van Telefoonklantenservice.nl het nummer van de klantenservice van Interpolis had weten te vinden, heb ik al heel snel iemand aan de lijn weten te krijgen. Ik had namelijk een claim die ik graag wilde indienen, maar ik wist niet helemaal hoe ik dit moest indienen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan informeren bij de klantenservice van Interpolis. Dat is mij heel erg goed bevallen. De mensen die hier werken zijn namelijk uitermate vriendelijk en bovendien zijn ze heel goed op de hoogte van de mogelijkheden die er allemaal zijn. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat ik heel blij ben dat ik naar deze verzekeraar ben overgestapt omdat problemen altijd heel snel kunnen worden opgelost. Ik heb nu al een aantal keer met de klantenservice van Interpolis gebeld en ik heb gemerkt dat ik iedere keer weer heel snel een oplossing voor mijn probleem heb. Waren alle klanterservices maar zo als die van dit bedrijf.

Vind het juiste nummer op Telefoonklantenservice.nl

Wanneer u ook graag een telefoonnummer van een bepaalde klantenservice wilt vinden, kunt u altijd een keer naar de site Telefoonklantenservice.nl komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • de juiste nummers van honderden bedrijven vinden
  • altijd actuele gegevens vinden
  • in een mum van tijd met een bepaalde klantenservice in contact komen

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Kijk snel even op Telefoonklantenservice.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn