Zoekt u een rustige vergaderlocatie in Twente?

2 juni 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Ons bedrijf moet altijd heel veel vergaderen want wij zitten midden in een transformatie. Wij willen ons bedrijf namelijk gaan uitbreiden, maar dat willen wij alleen maar doen wanneer wij dit optimaal kunnen voorbereiden. Wij hebben daarom regelmatig vergaderdagen waarop wij met zijn allen bepaalde plannen uitwerken. Vroeger deden wij dit altijd gewoon bij ons op kantoor, maar inmiddels zijn wij er achter gekomen dat het beter is om regelmatig naar een andere locatie te gaan omdat je op deze manier weer een frisse wind door je vergadering kunt laten gaan. Wij zijn daarom een keer gaan kijken waar wij het beste konden zijn wanneer wij bij ons in de omgeving bijeen wilden komen. Ik had de taak om een vergaderlocatie in Twente te gaan zoeken. Ik moet u zeggen dat ik eerst geen idee had waar ik een goede vergaderlocatie in Twente kon vinden en dus ben ik maar eens even her en der gaan vragen of mensen nog een goede vergaderlocatie in Twente wisten. Wanneer zij dit namelijk wisten, zou ik hier heel veel aan kunnen hebben. Ik kreeg van meerdere mensen te horen dat er een heel mooie vergaderlocatie in Twente te boeken is wanneer je ven naar de site van debebsel.nl gaat. Ik had nog nooit gehoord dat je via deze site een vergaderlocatie in Twente kon huren, maar toen ik eenmaal hoorde wat ik hier allemaal aan mogelijkheden kreeg aangeboden, wilde ik graag een keer een kijkje nemen op deze site. Ik ben daarom diezelfde dag nog even gaan bekijken wat ik hier allemaal kreeg aangeboden en ik kan u zeggen dat ik diep onder de indruk was. Dit was de vergaderlocatie in Twente die wij nodig hadden want als je ergens rust en ruimte kunt ervaren, dan is het wel bij De Bebsel. Wij hebben daarom ook meteen deze vergaderlocatie in Twente gereserveerd en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Als je namelijk ergens goed kunt vergaderen, dan is het wel op deze locatie. 

Deze vergaderlocatie in Twente was ideaal 

Wij hebben nu al een aantal keren op deze vergaderlocatie in Twente een vergadering belegd en iedere keer merken wij weer hoe heerlijk het is om op deze vergaderlocatie in Twente samen te komen. Je kunt hier heel goed overleggen en de ruimte is heel goed ingericht. Wij hebben dan ook altijd het idee dat wij heel goede plannen kunnen maken en dat wij ook altijd goed spijkers met koppen kunnen slaan wannee wij hier vergaderen. Wij hebben daarom ook besloten om hier vaker te gaan komen omdat de sfeer ons hier heel erg goed bevalt. Mocht u ook een keer deze ruimte willen boeken, dan raad ik u aan om even naar debebsel.nl te gaan. 

Wij komen hier vaker

Wij hebben nu alvast een aantal reservering gemaakt voor de komende maanden. Wij zijn namelijk zeer tevreden over deze locatie en wel omdat:

  • Wij hier altijd in alle rust kunnen vergaderen 
  • Wij de ruimte heel erg goed vinden 
  • Wij altijd voor een goede prijs geholpen worden 

Mocht u nog niet op de site hebben kunnen kijken, dan raad ik u aan om een keer naar debebsel.nl te gaan kijken.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn