Geen gedoe meer dankzij de nieuwe kunststof kozijnen

3 juni 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Al jaren woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in een mooi authentiek huis in een buitenwijk van Almere. Een dergelijk huis beschikt over een flinke dosis karakter en geschiedenis, maar dat is natuurlijk niet alleen maar een voordeel. Veel onderdelen van het huis zijn oud of gemaakt van materiaal dat niet direct heel praktisch of functioneel is. Daarom heb ik ervoor gekozen om de houten kozijnen te vervangen door mooie praktische kunststof kozijnen van benitech. Toen wij dit huis kochten was het liefde op het eerste gezicht. Maar zoals het vaak gaat met liefde daal je uiteindelijk vaak wel weer neer vanaf de roze wolk. Je wordt vervolgens geconfronteerd met de realiteit. In het geval van romantische liefde merk je bijvoorbeeld dat je partner niet zo bijzonder en authentiek is als je had gedacht. Het waren vooral je gevoelens die verantwoordelijk waren voor een zekere idealisering. Nu je niet meer omringt bent door een roze wolk en je de zaken weer ziet zoals ze zijn, blijkt je partner eigenlijk min of meer een normaal persoon te zijn zoals zo vele andere. Met ons huis was dat eigenlijk ook zo. Zaken die mij eerst met trots en vervoering vervulden, begonnen mij op den duur tegen te staan. Een van de dingen die me steeds minder kon bekoren was het vele hout. Hout ziet er natuurlijk mooi uit, maar vergt een hoop onderhoud. Je moet het om de 5 jaar opnieuw schilderen en bij sommige houten kozijnen was er nog sprake van enkel glas. Dat is natuurlijk niet meer van deze tijd, dus ik heb besloten om alle houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen. Dat betekent ook dat ik meteen de ruiten die nog waren voorzien van enkel glas kon voorzien van dubbelglas. Het was dan ook goed dat ik de kunststof kozijnen bij benitech bestelde, want deze leverden optimale service. Deze service bestond ook uit gratis HR++ dubbelglas en horren. Dat was natuurlijk een fijne bonus, omdat ik nu juist bij sommige ramen ook dubbelglas wilde. benitech kwam vervolgens langs om alles te bekijken en een plan van aanpak op te stellen. Dat is natuurlijk noodzakelijk, want je moet wel weten hoeveel kunststof kozijnen je nodig hebt en hoe groot deze moeten zijn. Dit hele proces duurde vrij kort en daarna duurde het ook niet lang voordat we een afspraak konden inplannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen. Ik ben dan ook dik tevreden over de service van benitech en mijn nieuwe kunststof kozijnen. 

Ontdek voor jezelf de vele voordelen van kunststof kozijnen

Voor mij was het een persoonlijke keuze om te kiezen voor kunststof kozijnen, maar er zijn uiteraard ook goede objectieve redenen die altijd en voor iedereen gelden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Optimale isolatie 
  • Duurzaam materiaal

Neem via de site eenvoudig contact op met benitech

Via de site van benitech.nl kun je gemakkelijk contact opnemen met benitech. Je kunt dan een afspraak maken voor een bezichtiging, zodat de professionals direct kunnen zien wat er nodig is in jouw persoonlijke situatie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn