Wilt u graag een Magento webshop laten maken?

25 mei 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Wij hebben onlangs een Magento webshop laten maken omdat wij als bedrijf het idee hadden dat de site die wij zelf hadden gemaakt, niet voldoende was om onze klanten tevreden te maken. Deze site was namelijk niet heel professioneel en dat zorgde er regelmatig voor dat wij klanten misliepen. Wij wilden daarom graag een Magento webshop laten maken omdat wij hier namelijk heel veel goeds over hadden gehoord. Wij gaan regelmatig naar beurzen waar mensen die online handelen samenkomen en wij kregen van meerdere mensen te horen dat als wij iets wilden bereiken, wij het beste een Magento webshop laten maken konden omdat dit de meest efficiĆ«nte manier was om je klanten tevreden te maken en om jezelf heel veel werk uit handen te kunnen nemen. Dat sprak ons natuurlijk zeer aan en daarom zijn wij meteen gaan kijken waar wij dan een Magento webshop laten maken konden. Wij hebben bij meerdere mensen ook gevraagd waar zij geholpen waren aan hun site en wij kregen van iedereen te horen dat wij een keer naar de site van creativeict moesten gaan. Deze site heeft alles wat je je maar kunt voorstellen wanneer het gaat over het maken van goede sites waarop je goederen kunt verkopen en dus hebben wij gekeken wat wij allemaal van dit bedrijf wilden. Wij hebben toen eerst de site goed doorgenomen want als je een Magento webshop laten maken wilt, moet je goed beslagen ten ijs verschijnen. Vandaar dat wij het ook heel prettig vonden om te zien dat er heel veel interessante informatie op de site te vinden was. Hoe meer wij van deze info lazen, hoe duidelijker het ons werd dat wij hier graag een Magento webshop laten maken wilden. Deze mensen weten namelijk als geen ander hoe ze je van dienst moeten zijn en wij wilden daarom ook graag gebruikmaken van hun diensten. Wij hebben daarom meteen even contact gelegd met deze mensen om hen te laten weten dat wij graag een Magento webshop laten maken wilden. 

Een Magento webshop laten maken is niet duur

Wanneer je met deze mensen van creativeict.nl in zee gaat omdat je een Magento webshop laten maken wilt, dan kun je hen dus bereiken via hun site. Wij hebben een afspraak met deze specialisten ingepland omdat wij graag een Magento webshop laten maken wilden. Wij hebben toen te horen gekregen wat de mogelijkheden waren en voor welke kosten dit gerealiseerd kon worden. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf want wij konden hier voordelig een heel goede site laten maken. 

Wij genereren nu veel meer omzet

Wij hebben onze nieuwe site nu al een tijdje in gebruik en wij zijn daar heel tevreden over. Wij halen meer mensen naar onze site en dat zorgt dat wij ook veel meer omzet draaien. Kortom:

  • Wij lieten hier een heel goede site maken 
  • Wij leiden nu veel meer mensen naar onze site 
  • Onze omzet is aanzienlijk gestegen 

Kijk voor meer informatie even op de site van Creative ICT. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn