Wilt u weten of u recht heeft op een transitievergoeding?

4 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vorig jaar heeft mijn baas mij van de een op andere dag verteld dat hij mij zou willen ontslaan. Ik had namelijk niet de resultaten behaald die hij graag wilde behalen en dus leek het hem goed om mij een andere baan toe te wijzen. Dat was niet iets waar ik van gediend was en het was voor mij dan ook een bittere pil om te merken dat ik het werk dat ik altijd met veel plezier had gedaan, binnenkort niet meer zou kunnen doen. Ik had echter al snel in de gaten dat ik niet veel kon doen omdat ik namelijk een andere baan van mijn baas kreeg aangeboden en als ik hier niet op in zou gaan, zou ik mijzelf in de problemen brengen. Ik ben daarom maar op deze baan ingegaan en toen heb ik gezien dat mijn baas iets over het hoofd heeft gezien. Ik heb namelijk op het internet gelezen dat ik recht had op een transitievergoeding. Veel mensen hebben nog nooit van een transitievergoeding gehoord en ik moet u bekennen dat ik er ook niet mee bekend was, maar toen ik eenmaal meer over dit onderwerp ging lezen, was het mij al heel snel duidelijk dat ik wel degelijk kans kon maken op een transitievergoeding. Een transitievergoeding is er namelijk speciaal voor mensen die in eenzelfde situatie zaten als de situatie waarin ik zat. Ik ben daarom goed gaan kijken of ik echt kans kon maken op een transitievergoeding en ik heb daarom even op het internet gekeken of ik een specialist op het gebied van de transitievergoeding kon spreken. Deze man of vrouw zou mij dan hopelijk kunnen uitleggen wat de mogelijkheden waren. Ik heb daarom even gegoogeld op ‘transitievergoeding’ en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van Onslagspecialist.nl. Deze site vond ik heel interessant omdat ik hier namelijk al heel snel allerlei informatie over de transitievergoeding kon vinden. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden die er allemaal waren en ik merkte dat ik een heel grote kans op een uitkering had. Dat was iets waar ik niets op tegen kon hebben, dus ik ben meteen gaan kijken hoe ik de volgende stappen moest gaan zetten. 

Ik bleek recht te hebben op een transitievergoeding

Ik heb uiteindelijk de conclusie getrokken dat ik volkomen recht had op een transitievergoeding en dus ben ik gaan kijken hoeWilt u weten of u recht heeft op een transitievergoeding? ik deze ook echt kon krijgen. Ik heb mijn baas op de hoogte gesteld en heb hem verteld dat ik dus een transitievergoeding moest krijgen. Na lang wikken en wegen heeft hij mij gelijk gegeven en dat zorgde ervoor dat ik uiteindelijk een goed bedrag heb uitgekeerd gekregen. Ik ben daarom erg blij dat ik de site van Ontslagspecialist.nl gevonden heb omdat het mij veel geld heeft opgeleverd. 

Bekijk de site ook een keer

Als u ook wilt weten of u recht heeft op een transitievergoeding, kunt u altijd een keer naar de site gaan kijken die ik genoemd heb omdat:

  • U hier meer informatie kunt vinden 
  • U hier kunt lezen waar u recht op heeft bij ontslag 
  • U hier altijd een specialist om advies kunt vragen 

Surf voor meer info even naar Ontslagspecialist.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn