Wilt u naar de orthodontist in Hengelo?

6 augustus 2019

Posted in Mens en gezondheid

Vroeger was het niet ongebruikelijk om scheve tanden te hebben. Vandaag de dag bent u natuurlijk niet verplicht om iets aan uw scheve tanden te laten doen, maar het is anderzijds zo goed mogelijk om iets aan uw gebit te laten doen dat het bijna zonde is wanneer u een dergelijke behandeling aan u voorbij laat gaan. Als orthodontist in Hengelo willen wij u graag uitnodigen om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Als orthodontist in Hengelo zorgen wij er namelijk graag voor dat u een goede behandeling kunt ondergaan. Het maakt niet uit wat uw probleem is, wij zorgen er als orthodontist in Hengelo graag voor dat wij u zo snel mogelijk kunnen gaan helpen. Wij werken meestal als volgt. U kunt bij ons een afspraak maken, ook kan het zijn dat u bent doorverwezen door uw eigen tandarts. Wij zullen dan als orthodontist in Hengelo bekijken hoe uw tanden eruit zien. Wij zullen dan een kleimodel van uw gebit maken omdat wij namelijk precies willen zien hoe de situatie in uw mond er aan toe is. Wij zullen als orthodontist in Hengelo zorgen dat het maken van het kleimodel heel soepel zal verlopen. Niemand zit namelijk te wachten op moeilijke behandelingen en wij hopen daarom ook dat u voor ons wilt kiezen wanneer u kiest voor comfort. Wij hebben als orthodontist in Hengelo al heel veel mensen mogen helpen en wij zijn altijd trots op de resultaten die wij hebben mogen bereiken. Mocht u daarom ook graag bij ons onder behandeling willen gaan, dan horen wij graag van u. Wij zullen als het kleimodel eenmaal klaar is, gaan kijken hoe wij u het beste kunnen gaan helpen. Doorgaans kunnen wij u een beugel aanmeten, maar wij kunnen ook allerlei andere dingen voor u gaan doen. Het is uiteraard geheel afhankelijk van wat uw gebit precies nodig heeft. Mocht u graag een afspraak willen maken met onze mensen, dan kunt u altijd even naar de site van ons als orthodontist in Hengelo gaan. Het adres van onze site is orthoeuregio.nl. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben. 

Als orthodontist in Hengelo heten wij u welkom

Wij zorgen er graag voor dat iedereen mooie tanden kan krijgen. Dat betekent dat wij als orthodontist in Hengelo ook oudere mensen kunnen helpen. Mocht u dus graag op latere leeftijd nog iets aan uw tanden willen laten doen, dan kan dat altijd. Wij helpen u graag en wij zorgen er graag voor dat snel bij ons terecht kunt. 

Maak een afspraak via onze site

Als u graag door ons geholpen wilt worden, kunt u een afspraak met ons inplannen via onze site. Wij hopen u daarom snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Hier kunt u:

  • Lezen wat wij allemaal voor u kunnen doen 
  • Bekijken hoe u zich bij ons kunt aanmelden voor een behandeling 
  • Onze contactgegevens vinden in het geval u nog vragen voor ons heeft

Wij hopen u snel een keer in onze praktijk te mogen ontvangen.              

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn