Grote afvalcontainer huren? Kies dan voor Goedkopecontainer.nu!

28 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Opzoek naar een grote afvalcontainer om te huren? Dan heten wij van goedkopecontainer u van harte welkom. Afvalcontainers kunt u bij ons huren voor bouw- en sloopafval, grofvuil, grond, groenafval, dakafval, hout en schoon puin. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod containers in diverse maten, zodat hoeveel afval u ook wilt inzamelen, er een geschikte afvalcontainer voor gehuurd kan worden. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk dan onze website en bestel eenvoudig uw gewenste container. U ontvangt gegarandeerd de beste prijs. Alle prijzen zijn daarbij inclusief btw, ophaal-, bezorg- en verwerkingskosten. Voor 15:00 uur besteld? Dan wordt de container al de volgende dag geleverd. Zowel voor particulieren als bedrijven is het huren van een goedkope grote afvalcontainer een fluitje van een cent bij goedkopecontainer.nu!

Goedkope grote afvalcontainer huren

Het huren van een afvalcontainer is bij uitstek de meest eenvoudige wijze om van uw afval af te komen. Voor iedere klus bieden wij u de juiste container. Weet u welke container u nodig hebt? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Twijfelt u nog wat er in de containers mag worden weggegooid? Bekijk dan ons overzicht online. Hierop staat helder geformuleerd welk afval in welke container hoort. Huren gaat met een paar muisklikken. U vult uw gegevens in en klikt de geschikte container aan. Bij de meeste gemeenten heeft u geen vergunning nodig om een afvalcontainer te plaatsen, tenzij deze op de openbare weg komt te staan. Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw gemeente of ons telefonisch bereiken via 085-003 0311 of per mail op info@goedkopecontainer.nu.

Levering en gebruik gehuurde afvalcontainer

Indien onze container op werkdagen voor 15:00 uur zijn besteld en betaald, wordt deze de volgende werkdag bij u geleverd. Dit geldt voor heel Nederland. Vanwege de drukte kan het voorkomen dat uw container later op de dag wordt geleverd. Wilt u vroeg aan de slag en er zeker van zijn dat de container er op tijd is, kies er dan voor om de container een dag eerder te laten plaatsen. Wij adviseren om tijdens deze plaatsing aanwezig te zijn, zodat u aan kunt geven waar u de container precies wilt hebben staan. Indien u niet aanwezig bent, zal dit gebeuren naar inzicht van onze chauffeur. Achteraf verplaatsen is mogelijk tegen een meerprijs. Is de container vol? Laat het ons weten, dan komen wij de afvalcontainer ophalen en indien gewenst vervangen voor een nieuwe, zodat u door kunt. De container mag niet hoger dan 20 cm tot boven de rand worden beladen en het afval mag er onderweg niet uit kunnen vallen. Uiteraard mag alleen het bestemde afval in de container worden weggegooid.

Voordelen grote afvalcontainer huren bij goedkopecontainer.nu:

  • Containers tegen de laagste tarieven
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Voor 15:00 uur besteld op werkdagen, is de volgende dag geleverd
  • Bestemd voor diverse afvalstromen
  • Uitgebreid aanbod in diverse maten
  • Persoonlijk advies
  • Duidelijk overzicht afval en bijbehorende containers
  • Voor particulieren en bedrijven

Bent u nog opzoek naar grote afvalcontainers om te huren, omdat u binnenkort gaat verbouwen of de tuin op de schop gaat? Of heeft u als bedrijf behoefte aan grootschalige afvaloplossingen? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie: goedkopecontainer.nu of neem vrijblijvend contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn