Wilt u ook afrekenen met vochtige muren?

4 april 2019

Posted in ICT en Techniek

Toen wij vorig jaar een nieuw huis konden kopen, hebben wij dat meteen gedaan. Wij hadden namelijk al heel lang de wens om te verhuizen en toen wij eindelijk het pand te koop zagen staan waar wij al heel lang een oogje op hadden, hebben wij meteen een bod uitgebracht. Wij waren onder de indruk van de zeer lage prijs die men voor dit huis vroeg, maar al snel bleek dat er een probleem was. Het huis had namelijk heel vochtige muren en dat was een groot probleem. Deze vochtige muren zorgen er namelijk voor dat het huis overal ging schimmelen in de winter. Er zat dan namelijk veel vocht in het beton waardoor je heel snel een vieze schimmellaag op de muren zag ontstaan. Wij hebben daarom meteen besloten om deze vochtige muren aan te pakken want dit is een probleem waar je iets aan kunt doen. Wij hebben even gekeken waar wij moesten zijn om te zien waar wij een goede oplossing konden vinden voor onze vochtige muren. Wij zijn op het internet gaan kijken en wij kwamen toen terecht bij de mensen van koster-afdichtingssystemen.nl. Deze mensen weten alles van vochtige muren en wij hebben hen daarom ook snel gevraagd om te bekijken of zij ons konden helpen. Dat bleek het geval te zijn. Zij hebben ons gevraagd of het mogelijk was om een keer langs te komen. Daar hadden wij natuurlijk geen enkel bezwaar tegen en dus hebben wij hen meteen de volgende dag uitgenodigd. Zij hebben toen uitgebreid onze vochtige muren ge├»nspecteerd en dat heeft ertoe geleid dat wij al heel snel een goed plan van aanpak gepresenteerd kregen. 

Onze vochtige muren werden professioneel aangepakt

Toen wij de mensen van koster-afdichtingssystemen inschakelden om onze vochtige muren te bewerken, waren zij meteen bereid om ons te helpen. Dat was ideaal want hoe eerder wij van onze vochtige muren af konden zijn, hoe beter het voor ons was. Wij vonden het heel prettig om met deze mensen samen te werken omdat zij ons ten eerste heel snel van onze vochtige muren konden afhelpen, maar bovendien ook omdat zij ons voor een heel goede prijs konden helpen. Wij hadden gevreesd dat wij een fortuin zouden moeten neertellen voor de service van dit bedrijf, maar de kosten bleven zeer beperkt. Dat was heel prettig om te merken. Mocht u ook met schimmelende muren zitten, dan kan ik u di bedrijf van harte aanraden. Zij weten als geen ander hoe ze vochtige muren moeten aanpakken. 

Ons probleem is helemaal opgelost

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen, want ons probleem is helemaal opgelost. Mocht u ook met een problematische muur zitten, dan raad ik u aan om dit bedrijf in de arm te nemen. Hier kunt u:

  • Rekenen op een professionele aanpak van uw probleem
  • Geholpen worden voor een goede prijs 
  • Op heel korte termijn al een medewerker over de vloer hebben 

Kijk ook even op de site van dit bedrijf. Hier kunt u namelijk nog veel meer informatie vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn