Op zoek naar leuk buitenspeelgoed voor kinderen?

25 maart 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Op zoek naar leuk buitenspeelgoed voor kinderen?Hoi allemaal! Ook deze week zoom ik weer in op een product dat ik heb gekocht en me goed is bevallen. Deze keer heb ik gewinkeld op spellenrijk.nl. En nee, niet voor mezelf maar voor Tim en Loes. Tim werd afgelopen maand acht jaar en Loes werd zes jaar. Tijd voor cadeautjes natuurlijk. Het ene jaar laat ik ze zelf iets uitzoeken en het andere jaar neem ik gewoon wat voor ze mee. Dat laatste was dit jaar ook het geval. Na een kijkje in de garage realiseerde ik dat steeds meer van ons buitenspeelgoed zoek raakt. Waarschijnlijk omdat Tim en Loes alles altijd laten slingeren. De afspraak bij ons thuis is dat mijn man verantwoordelijk is voor de versiering in huis en ik voor de cadeautjes. Het is dus ook niet apart dat ik er voor koos om ze op buitenspeelgoed te trakteren. Op de website van Spellenrijk worden gigantisch veel soorten speelgoed aangeboden. Zo veel dat ik even niet meer wist waar ik moest kijken. Toch ben ik er uit gekomen. Ik koos voor buitenspeelgoed omdat de zomer er ook aan komt. Het is heerlijk als mijn man en ik genieten van het weer tijdens de vakantie, terwijl de kinderen zich vermaken met zandvormpjes, schepjes en noem maar op. In deze blog zal ik vertellen welke speeltjes ik heb gekocht en hoe de producten me zijn bevallen.

buitenspeelgoed bij Spellenrijk

Tim is een fanatieke voetballer, dus de keuze uit buitenspeelgoed was voor hem snel gemaakt. Zijn huidige voetbal is zo goed als versleten. Tim vindt het leuk om op straat te voetballen en te hooghouden met zijn vriendjes. Uiteraard moet de voetbal ook mee op vakantie. Het buitenspeelgoed voor Loes is vrijwel identiek! Zij gaat na de zomer beginnen met volleybal en wilde alvast oefenen. Ik heb voor Loes een leuke beachbal gekocht. Deze is wat zwaarder dan de volleybal voor binnen. De beachbal moet natuurlijk niet weg waaien in de wind. De voetbal voor Tim is rood. De kleur van zijn plaatselijke club is namelijk ook rood, dus dit paste perfect bij elkaar. Het buitenspeelgoed van Spellenrijk is kwalitatief goed en helemaal niet duur! Om het feestje compleet te maken, heb ik er ook een ballenpomp bij besteld. Deze kostte slechts €2,95. Tim en Loes zijn erg kritisch als het gaat om de hoeveelheid lucht welke in de bal hoort te zitten. De volgende voordelen van Spellenrijk zijn me erg goed bevallen:

  • Je kunt achteraf betalen.
  • Producten kunnen retour worden gestuurd.
  • De medewerkers aan de telefoon zijn erg vriendelijk.
  • De prijzen liggen laag.

De reacties van Tim en Loes

Het buitenspeelgoed werd snel geleverd. Gelukkig maar, want ik had vrij laat besteld! Zaterdag vierden we de verjaarden van de kinderen en ze waren dolblij met het nieuwe buitenspeelgoed. Tim en Loes waren vervolgens niet meer aanwezig op hun eigen verjaardag. Ze hebben de hele dag met hun neefjes en nichtjes op het veldje gespeeld met hun nieuwe buitenspeelgoed. Het bestellen van dit speelgoed bij Spellenrijk was dus een goede keuze! Ben jij nou ook op zoek naar leuk speelgoed voor de kinderen? Raadpleeg snel eens de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn