Wilt u de cursus nen 1010 komen volgen?

29 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u veel met elektrische apparatuur werkt, dan is het door de Nederlandse overheid verplicht gesteld om deze apparatuur bij tijd en wijle door een expert te laten keuren. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u deze keuringen zelf graag zou willen uitvoeren. Veel mensen denken namelijk dat zij iedere keer een gespecialiseerd bedrijf moeten inhuren om deze keuringen te doen, maar u kunt dit ook zelf doen nadat u een cursus nen 1010 bij ons heeft gevolgd. Wanneer u namelijk de nen 1010 heeft gevolgd, kunt u er zeker van zijn dat u vervolgens zelf de juiste keuringen kunt uitvoeren. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over de cursus nen 1010. Wij bieden deze cursus al vele jaren aan en heel veel mensen hebben reeds gebruikgemaakt van de mogelijkheid om bij ons de nen 1010 om daarna zelf keuringen te kunnen uitvoeren. Een simpele berekening leert dat u het geld van deze cursus nen 1010 al heel snel kunt terugverdienen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij hebben u namelijk veel te laten zien en u zult zien dat u voor weinig geld bij ons geholpen kunt worden. Sterker nog; wanneer u de cursus nen 1010 bij ons komt volgen met meerdere personen, kunnen wij u een korting geven die niet mals is. Zo hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Kijk daarom even op onze site om te zien hoe de korting kan oplopen naarmate u zich met meerdere mensen bij ons komt opgeven. Wij hebben deze informatie namelijk allemaal op IngeniumBedrijfsadvies weten te plaatsen.

Met de nen 1010 cursus op zak, mag u zelf keuringen uitvoeren

Wanneer u het niet meer prettig vindt om iedere keer een vermogen uit te geven aan het inhuren van een keurmeester, is het altijd goed om te weten dat u bij ons binnen een dag de bevoegdheid in huis kunt halen om deze keuringen voortaan zelf te mogen uitvoeren. Wij werken altijd met gespecialiseerde instructeurs tijdens de cursus nen 1010 en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen op onze site. Hier leggen wij u uit welke cursussen wij u allemaal te bieden hebben. De cursus nen 1010 richt zich vooral op de basis. Mocht u graag meer kennis willen opdoen, dan kunt u altijd een andere cursus bij ons komen volgen. Wij bieden u tal van mogelijkheden en mocht u het lastig vinden om te bepalen welke cursus het meest geschikt is voor u, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met een van onze mensen. Wij leggen u graag uit wat u allemaal moet weten. U zult merken dat u altijd heel snel een medewerker van ons aan de lijn kunt krijgen. Aarzel daarom vooral niet wanneer u ons een vraag wil stellen, wij helpen u namelijk graag.

Wanneer wilt u beginnen?

Wanneer zou u graag willen beginnen met uw cursus? Het is aan om u om dit te bepalen. Wij hebben namelijk heel veel mogelijkheden beschikbaar. Kijk even op onze site om te zien waar wij actief zijn bij u in de buurt, en wanneer wij hier weer met een nieuwe cursus beginnen. Kortom:

  • wij zorgen dat u in een dag de juiste papieren haalt
  • wij helpen u voor minder geld naarmate u zich met meer mensen opgeeft
  • wij beginnen binnenkort al

Kijk snel op Ingeniumbedrijfsadvies.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn