Beveiligingsbedrijf

29 november 2018

Posted in Beveiliging en Bewaking

Als jij een evenement organiseert, dan kan het noodzakelijk zijn om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Dit is bijvoorbeeld het geval als jij een meerdaagse fair organiseert, waarbij standhouders hun artikelen ‘s nachts mogen laten staan. Het is voor deze ondernemers immers veel werk om ‘s avonds alles op te ruimen en het ‘s ochtends weer allemaal op te bouwen. Bovendien wil jij er ook zeker van zijn dat de geplaatste kramen, die jij gehuurd hebt voor je fair, niet gesloopt worden de nacht over. Door een beveiligingsbedrijf in te schakelen, kun je ervoor zorgen dat alles veilig is en blijft! Ook bij andere evenementen kun je veel baat hebben bij beveiliging, denk dan aan muziekfestivals, waarbij mensen soms teveel drinken en je er zeker van wilt zijn dat er geen grote opstoten ontstaan. Of denk aan het inschakelen van beveiligers bij de entree van je evenement, bij de kassa, om zo te controleren wat voor publiek binnenkomt en eventuele problemen meteen bij de kassa aan te kunnen pakken. Zo zijn er heel veel verschillende redenen te bedenken waarom het verstandig kan zijn om een beveiligingsbedrijf in te huren op het moment dat jij een evenement gaat organiseren.

Beveiligingsbedrijf voor bedrijven

Niet alleen voor de organisatoren van evenementen kan het erg goed van pas komen om te beschikken over een goed beveiligingsbedrijf, ook bedrijven kunnen hier veel baat bij hebben. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om standaard beveiligers op jouw bedrijventerrein aan het werk te hebben, om zo te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw panden of jouw producten. Maar je kunt hier ook voor kiezen op het moment dat er veel inbraken plaatsvinden op het industrieterrein waar jouw bedrijf gevestigd is. Soms is het zo dat criminelen opeens een bepaald gebied in het oog hebben en dan bij het ene na het andere pand inbreken. Is dit bij jou in de buurt het geval, dan is het zeker raadzaam om een beveiligingsbedrijf te laten patrouilleren. De politie doet natuurlijk wat zij kan, maar kan niet overal tegelijk zijn, het werkgebied is immers veel groter dan enkel het industrieterrein. Een particulier beveiligingsbedrijf kun je echter daar laten werken waar jullie willen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om met een aantal andere bedrijven uit de buurt beveiliging in te schakelen voor het hele terrein.

Verschillende vormen van beveiliging

Naast het beveiligen van evenemententerreinen en bedrijfs- of industrieterreinen, kan er ook gedacht worden aan het inschakelen van een beveiligingsbedrijf voor het bewaken van specifiek jouw bedrijfspand. Maar niet alleen locaties kunnen worden beveiligd, ook personen kunnen bescherming nodig hebben, bijvoorbeeld omdat zij bedreigd worden, omdat zij erg bekend zijn of omdat zij een belangrijke functie hebben, denk dan aan het koninklijk huis, maar ook aan verschillende politici of artiesten. En soms kan het helaas gebeuren dat jij zelf ook beschermd moet worden, vanwege bijvoorbeeld ruzie met een gewelddadige ex. Het is goed om te weten dat je altijd een beroep kunt doen op het beveiligingsbedrijf Europe’s Best Security. EBS, zoals zij kortweg genoemd worden, kan verschillende vormen van beveiliging verzorgen:

  • hulp van politie en overheid: arrestantenzorg, gedwongen opnames, ondersteuning, evenementen
  • persoonsbeveiliging: VIP, gezinsbeveiliging, privébeveiliging, artiestenbeveiliging, zakelijk
  • locatiebeveiliging: winkelcentra, industrieterreinen, buurtpreventie, portiersdiensten

Hun aanbod op dit gebied is dus groot en zij kunnen jou zeker bijstaan, wat of wie er ook maar beveiligd moet worden. Meer weten over de diensten die zij kunnen leveren? Je vindt meer informatie over hen op europesbestsecurity.nl. Ook kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met hen opnemen om zo te weten te komen wat dit beveiligingsbedrijf voor jou kan betekenen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn