Ons bedrijf bestelde hier een flow wrapper

1 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vorig jaar hebben wij ons bedrijf uitgebreid en sindsdien maken wij niet alleen meer kruiden, maar leveren wij ook thee. Dit was voor ons een heel logische stap sinds wij al behoorlijk in de wereld van de thee zaten alleen hadden wij nooit het geld om uit te breiden naar deze nieuwe branche. De zaken gingen het afgelopen jaar echter heel goed en dat betekende dat wij konden overstappen op het maken van thee. Wij hadden daarom een flow wrapper besteld bij een bedrijf dat uiteindelijk failliet bleek te zijn gegaan. Dat was een grote tegenvaller voor ons bedrijf want wij moesten op zoek gaan naar een ander bedrijf dat ons kon helpen. Daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten en wij wisten dan ook niet zo goed wat wij met de situatie aan moesten. Wij zijn daarom maar eens even op het web gaan zoeken waar wij een flow wrapper konden kopen. U zult waarschijnlijk kunnen begrijpen dat wij daar enige moeite mee hadden want de bedrijven die ons aan een flow wrapper konden helpen, zijn niet heel dunbezaaid in Nederland. Gelukkig kwamen wij al heel snel op de site van OmoriEurope.com terecht. Dit bedrijf kan alles voor je realiseren wat je maar nodig hebt. Vandaar dat wij hier ook eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die men hier te bieden heeft wanneer het gaat over het bestellen van een flow wrapper. Wij hadden al heel snel in de gaten dat wij waarschijnlijk een schot in de roos hadden gedaan, want wij zagen dat wij hier precies de flow wrapper konden bestellen die wij nodig hadden. Sterker nog; in het filmpje dat zij op hun site hebben geplaatst werd een machine getoond die precies deed wat waar wij naar op zoek waren; het maken van theezakjes. Dat was heel fijn om te merken en wij waren dan ook meteen heel hoopvol over een mogelijke samenwerking met dit bedrijf.

Wij hebben meteen even contact opgenomen met de mensen van OmoriEurope en wij werden direct heel vriendelijk te woord gestaan. Dit was de service waar wij naar op zoek waren.

Onze flow wrapper werd al heel snel geleverd

Toen wij eenmaal aan de mensen van dit bedrijf hadden uitgelegd waar wij naar op zoek waren, kregen wij al heel snel te horen dat wij deze flow wrapper al heel snel geleverd konden krijgen. Het is namelijk zo dat wanneer een flow wrapper niet helemaal opnieuw ontwikkeld hoeft te worden, je hier al heel snel de opleverdatum tegemoet kunt zien. Dat was voor ons heel fijn om te horen. Wij wilden namelijk graag zo snel mogelijk met de flow wrapper aan de slag gaan. Wij hebben daarom ook niet heel veel later al een bestelling weten te plaatsen. Wij kunnen u zeggen dat wij uitermate tevreden waren over de goede service en wij hebben dan ook nog geen seconde spijt gehad van het feit dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij kunnen deze onderneming dan ook aan iedereen aanraden. Hier krijgt u echt waar voor uw geld. Surf daarom ook eens naar OmoriEurope.com wanneer u ook een dergelijk apparaat zoekt.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij hebben ons apparaat inmiddels in onze loods staan en het ding functioneert als de beste. Onze productie is omhoog geschoten en dat is iets waar wij erg gelukkig van worden. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • wij raden deze firma aan iedereen van harte aan
  • wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen

Kijk snel even op OmoriEurope.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn