Waar plaats ik mijn bubbeldbad buiten?

15 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Genieten in een bruisend bubbelbad buiten is een van de grootste genoegens van het leven. Wanneer je bubbelbad buiten niet in gebruik is en je staart naar de vinyl hoezen die het beschermen, kan het lijken alsof een emmer koud water op je hoofd wordt gedumpt. Voornamelijk als het lijkt alsof je bubbelbad buiten zomaar zonder nadenken is gedropt in je tuin. Het plaatsen van hottubs in de tuin vereisen toch wel enkele esthetische uitdagingen. Uiteindelijk wil je toch dat je bubbelbad buiten in het oog springt voor bezoekers, maar dan wel op een positieve en aantrekkelijke manier. Dus, hoe integreer je een bubbelbad buiten in je tuinontwerp en wat zou je moeten overwegen opdat het er allemaal goed uitziet? De schoonheid van je tuin behouden en zelfs een meerwaarde geven, doe je door te beginnen met na te denken over waar je je bubbelbad buiten zult plaatsen. Het midden van je tuin is dus niet de meest ideale plek. Houd rekening met je buren en zorg dat de hot tub toch enigzins buiten het zicht van nieuwsgierige kijkers staat. Je zult immers een aantal intieme momenten willen beleven in je bubbelbad buiten. De ideale plek zijn de zijkanten of de hoeken van je tuin. Uiteraard wil je er ook plek van maken dat ontspanning en rust uitstraalt. Laat de zijkanten van je hot tub dus niet blootliggen. Gebruik in plaats daarvan een houten omhulsel om meerdere zijden te verbergen en creëer functionele treden om gemakkelijk in en uit de hot tub te geraken. Misschien kun je opteren voor exotische planten rondom je hot tub om het geheel nog meer de gepaste sfeer te bezorgen?

Een spa-achtige buitenruimte creëren met een bubbelbad buiten

Als je van plan bent je hot tub op je terras te plaatsen, kun je met wat creativiteit je bubbelbad buiten gebruiken om een ​​spa-achtige buitenruimte te creëren die gescheiden is van je eethoek op je terras. Gebruik opnieuw een houten omhulsel voor de zijkanten en omsluit het gebied gedeeltelijk omsloten door een glasvezelpaneel, waardoor er een tuinachtige grot ontstaat die nooit opnieuw hoeft te worden geverfd. Zelfs wanneer je hot tub niet in gebruik is, zal de ruimte ontspannend ogen en een verleidelijke blikvanger zijn. In tegenstelling tot ingegraven zwembaden, heeft een bubbelbad buiten geen brede verharde toegangsruimte nodig. Naast de zijkanten of hoeken van een tuin, is het terras dan ook een populaire plek. Het voordeel van een hottub op het terras, is dat je minder ver zal moeten stappen. Het nadeel is dat je terras kleiner zal ogen. Om die reden moet je vooral zorgen dat de ruimte niet verloren gaat door er enkel een bak met water neer te poten. Waar je ook besluit je bubbelbad buiten te zetten, de afwerking en decoratie is minstens belangrijk. Andere mogelijk tips:

  • Verberg de hottub volledig uit het zicht
  • Maak een zonnedek naast je hottub voor maximaal genot
  • In plaats van de beschermhoes te gebruiken, maak een rollende bescherming in hout dat als extra tafel kan dienen
  • Maximaliseer het comfort in en rond je bubbelbad

Houtgestookte hottub voor elk seizoen

Er bestaat maar een specialist voor een houtgestookt bubbelbad buiten en dat is Isbjorn Hottubs. De jarenlange ervaring en de buitengewone kennis en service die je hier vindt, zal je doen smelten van verlangen om een houtgestookte hottub van Baltische, Zweedse of Finse makelijk in je tuin te integreren. Alles wordt geheel naar jouw wensen uitgevoerd en geplaatst. Voor inspiratie en een offerte kun je alvast beginnen wegdromen in de online showroom op www.isbjorn-hottubs.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn