Videoproducties in Dordrecht laten maken

13 februari 2019

Posted in Fotografie en Videografie

Omdat sociale media gebruik maken van foto- en videomateriaal zijn we steeds meer gewend aan digitale beelden. Beeld wordt steeds belangrijker in communicatie, mede door deze ontwikkelingen. Het is daarom niet verkeerd een adres te hebben voor videoproducties, bijvoorbeeld in Dordrecht. Videoproducties kunnen interessant zijn voor bedrijven die een aftermovie willen maken, een productvideo willen hebben van een bepaald product, of een film willen hebben over hun bedrijf. Dat soort beeldmateriaal is goed in te zetten ter promotie van een bedrijf. Videoproducties kunt u laten maken door een producer met ervaring in de videowereld. Dit geeft doorgaans het meest professionele resultaat. Videoproducties in Dordrecht laten maken kan bijvoorbeeld door Lars van der Put. Lars heeft ruime ervaring met het maken van diverse video’s en is afgestudeerd in audiovisuele techniek. Via zijn website is te zien wat hij gemaakt heeft. Kijk daarvoor op https://lvdput.nl/videoproducties-dordrecht/. Klanten kunnen een kijkje nemen bij het portfolio voor een actueel overzicht van videoproducties in Dordrecht. Zo is het eenvoudig een keuze te maken, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfilm of foto-opdracht.

Videoproducties (Dordrecht) voor bedrijven

Bedrijven kunnen videoproducties op diverse kanalen inzetten, met verschillende doelen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het werven van nieuw personeel
  • Nieuwe klanten aantrekken
  • Een product promoten

Films zijn ideaal voor bovenstaande doelen. Vanwege de opkomst van snelle media nemen mensen doorgaans minder vaak de tijd om lange artikelen door te lezen. Als u uw product onder de aandacht wilt brengen kunt u daarom beter een goede film laten maken. Een film kan bovendien goed bijgewerkt worden als u nieuwe informatie wilt toevoegen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Lars van der Put, die al jaren videoproducties in Dordrecht en omstreken maakt. Is uw bedrijf gevestigd buiten de regio Rotterdam? Dat is geen enkel probleem. Ook op andere locaties kan er worden gefilmd. Uiteraard volgt het filmen pas na een uitgebreide intake waarbij uw wensen worden geïnventariseerd. Lars van der Put kan vervolgens een storyboard voor u maken en de productie opzetten. Soms is het nodig om een geschikte plek te vinden voor videoproducties in Dordrecht of elders, en er moeten afspraken worden gemaakt over wie er te zien is in een film. In verschillende bedrijfsfilms zijn bijvoorbeeld directieleden en medewerkers te zien, die iets positiefs over het bedrijf vertellen. Die film kan dan dienen als algemeen promotiemiddel, of als video voor het werven van nieuw personeel. In sectoren waar moeilijk personeel kan worden gevonden (ICT, bouw), wordt vaak gebruik gemaakt van dit soort films. Omgekeerd kan een video ook deel uitmaken van een sollicitatieprocedure. Lars van der Put kan ook helpen een professioneel ogende film op te nemen voor een sollicitatie of assessment.

Producties voor evenementen

Lars van der Put maakt niet alleen videoproducties in Dordrecht, maar kan ook fotografie bij uw evenement verzorgen. Organiseert uw bedrijf een beurs of bijeenkomst en wilt u deze laten vastleggen? Ook dan kunt u een beroep doen op LvdPut, het bedrijf van Lars van der Put. Via lvdput.nl vindt u meer informatie over videoproducties in Dordrecht, en het laten maken van foto’s bij uw evenement. Hiermee heeft u een goed aandenken aan uw evenement, en goede foto’s voor op uw website. Benieuwd welke fotoklussen Lars al eens heeft gedaan? Kijk dan eens op de website voor voorbeelden. Hier ziet u direct welke stijl Lars heeft en of deze past bij uw bedrijf. Uiteraard zijn er altijd afspraken te maken over het gewenste eindresultaat. Als u in gedachten heeft wat u wilt hebben, kan LvdPut u helpen de juiste videoproducties in Dordrecht te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn