Trouwen Drenthe

19 augustus 2017

Posted in Nieuws

Bent u op zoek naar een locatie om te trouwen in Drenthe? Bij resort Zuiddrenthe bent u aan het juiste adres. U kunt terecht in ons unieke industriële monument de Fijnfabriek, een prachtig pand waar u een prachtige bruiloft kunt organiseren. Gelegen in een prachtige groene omgeving en voorzien van alle gemakken is dit een prachtige trouwlocatie vlakbij Emmen.

Trouwen in Drenthe bij resort Zuiddrenthe

Resort Zuiddrenthe is een welness hotel en golf resort in Erica, in een prachtige groene omgeving. Gelegen vlakbij Drenthe is dit uw kans om te ontsnappen en een paar dagen te genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Ons hotel ligt midden in de natuur en is dus omgeven door het groen. Vanuit uw hotelkamer bent u in een paar stappen in het natuurgebied Bargerveen/Veenland, een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en genieten. In dit natuurgebied ervaart u nog het hoogveen zoals dat vroeger was. Vrijwel al het hoogveen in Nederland is in de laatste paar eeuwen afgegraven, maar gelukkig is het Bargerveen bewaard gebleven. Hier ervaart u een unieke stilte en leegte, die u niet snel zult vergeten. En vanuit Resort Zuiddrenthe bent u in een paar stappen in dit unieke gebied, wat dit tot een unieke locatie maakt om te trouwen in Drenthe.

De Fijnfabriek

Trouwen in Drenthe doet u in onze prachtige Fijnfabriek, een monumentaal pand dat vroeger een turfstrooiselfabriek was, maar tegenwoordig is het gebouw omgebouwd tot een prachtig pand met vier zalen. Onze grootste zaal heeft een grootte van 200 vierkante meter en heeft een capaciteit van 200 personen, zodat bij uw receptie wel 200 gasten aanwezig kunnen zijn. Daarnaast is het mogelijk om in deze zaal uw diner te houden, waarbij u tot 80 gasten kunt uitnodigen. Genoeg mogelijkheden dus om ruim te trouwen in Drenthe bij Resort Zuiddrenthe! Wij zijn gelegen vlakbij Emmen en dus goed bereikbaar, zodat al uw gasten gewoon aanwezig kunnen zijn bij uw bruiloft. Wij hebben gemerkt dat als u op zoek gaat naar een locatie om te trouwen in Drenthe dat het dan fijn is als u alles uit handen kunt geven. Het scheelt een hoop geregel als u alles op één plek heeft en als daar alles voor u geregeld wordt. Daarom kunnen wij u een compleet trouwarrangement aanbieden, zodat u zonder zorgen kunt trouwen in Drenthe. De Fijnfabriek kan worden gebruikt voor het diner, de receptie en het feest, zodat u gewoon op één plek kunt blijven op uw bruiloft. Ook zijn wij een officiële locatie om te trouwen in Drenthe, wat dus betekent dat een ambtenaar van de gemeente Emmen gewoon bij ons langs komt om uw huwelijk af te sluiten, zonder dat u daarvoor extra moeite hoeft te doen of een speciale vergunning hoeft aan te vragen. Ook is het bij ons mogelijk om uw hele dag bij ons te plannen. Dat begint al de dag van tevoren, waar u de nacht kunt verblijven in ons hotel, zodat u heerlijk uitgeslapen kunt beginnen aan de prachtigste dag van uw leven. En natuurlijk is het ook mogelijk om uw familie en vrienden dan uit te nodigen, zodat iedereen bij elkaar is. Ons resort heeft 27 kamers, dus het is heel goed mogelijk om al uw dag gasten te herbergen. Ook kunt u bij ons de huwelijksnacht doorbrengen, bijvoorbeeld in een van onze luxe suites. En op de dag zelf kunnen wij ook van alles voor u regelen. Zoekt u dus een locatie om te trouwen in Drenthe? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende afspraak en geniet van onze prachtige locatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn