Een bruidstaart bestellen

20 augustus 2017

Posted in Nieuws

Een bruidstaart bestellen doet u natuurlijk bij janbanket.nl Want met meer dan 30 jaar ervaring in het banketbakkerschap in Veenendaal, mogen we wel stellen dat we al vele taarten hebben gemaakt. Niet alleen kunt u in onze winkel een bruidstaart bestellen, ook online is dat een goede optie. En dat is erg prettig voor diegenen die niet zo eenvoudig langs kunnen komen in Veenendaal, ook al ligt deze stad centraal gelegen in het midden van het land. Op de bruiloft zelf komen wij in alle vroegte de taart afleveren zodat u niet in de problemen komt. Het maakt daarbij niet zoveel uit of u nu een bruidstaart bestellen gaat in het hoge noorden of het lage zuiden van het land, wij garanderen een landelijke dekking. Toch zult u waarschijnlijk ook wel begrijpen dat we voornamelijk in de regio Utrecht en in de Randstad actief zijn. Maar laat het in elk geval duidelijk zijn dat een bruidstaart bestellen altijd kan, waar u dan ook woont. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u onlangs uw vriendin ten huwelijk gevraagd? Dan hopen we allereerst dat ze bevestigend heeft geantwoord! Van harte gefeliciteerd. De voorpret kan nu echt beginnen en daar komt natuurlijk nog heel wat bij kijken. We hebben het nu zeker niet alleen over het bruidstaart bestellen. Want u moet natuurlijk ook trouwringen en trouwkleding uitzoeken. En wat te denken van de trouwlocatie(s), bloemen, catering, uitnodigingen en ga zo maar door. Hopelijk geeft u dit niet al te veel stress. Een bruidstaart bestellen kan nu in ieder geval bij ons en dat betekent dat u een belangrijke taak van uw te-doen-lijstje af kunt strepen.

Goedkoop een prachtige bruidstaart bestellen

U wilt aldus een bruidstaart bestellen. Dan is het verstandig om eerst een rond te kijken op onze website. U vindt er een portfolio vol met foto’s van de meest heerlijke taarten en gebakjes. Maar ook in vlaaien en chocolaterie zijn we gespecialiseerd. Wij maken alles van natuurlijke producten en doen het nog echt met de hand. Dus u krijgt waar voor uw geld, een ultieme smaakbeleving en waarschijnlijk heel wat complimentjes van al uw gasten. Per taart kunt u een prijsopgave aanvragen door op de afbeelding te klikken en vervolgens een opmerking in combinatie met uw contactgegevens op te sturen. Natuurlijk hoeft u niet alleen maar te kiezen uit deze standaardtaarten. De kans is aan de ene kant groot dat u wel iets lekkers en moois kunt vinden, aan de andere kant wilt u misschien een eigen taart laten ontwerpen. En ook dat horen we altijd graag omdat we dol zijn op uitdagingen. Geef daarom uw wensen aan ons door via de mail, telefoon of kom eens in onze bakkerij langs waar het natuurlijk altijd heerlijk lekker ruikt. Weet u al wat u bijvoorbeeld op de taart wilt zetten?

  • Uw namen en trouwdatum,
  • Poppetjes die sprekend op u beiden lijken,
  • Of een bijzondere boodschap,
  • Het kan allemaal, in chocoladeletters, in slagroom of een andere delicatesse.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Een bruidstaart bestellen is aldus een peulenschil als u met ons in zee gaat. We garanderen dat we ongeacht het tijdstip van uw bestelling op tijd leveren. We willen u trouwens wel aanmoedigen om een paar weken of maanden van te voren uw wensen kenbaar te maken zodat we op tijd kunnen beginnen met het ontwerp en eindproduct. Maar het kan gebeuren dat u door alle drukte het bruidstaart bestellen helemaal bent vergeten. Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar neem contact op met Jan Banket. Het ons tot op heden altijd gelukt om op tijd te leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn