Laat shirts bedrukken met behulp van de textieldruk

13 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zeefdruk is de ideale manier om prints te maken. Het wordt over de hele wereld gebruikt om voorwerpen te voorzien van een bepaald design. Van een simpel bedrijfsnaam tot aan logo tot een ingewikkelde afbeelding van een schilderij. Textieldruk is een toepassing van zeefdruk en wordt zoals de naam al zegt gebruikt voor het bedrukken van kleding. Wij van vkprint.nl zijn onder andere gespecialiseerd in de textieldruk en kunnen op grote schaal werkkleding voor u bedrukken. Wilt u slechts een enkel shirt laten bedrukken? Dan is dat zeker een optie maar we zijn voornamelijk voor bedrijven, sportverenigingen en scholen aan het werk. Een bestelling van honderden shirts, schorten of petten is voor ons dan ook een peulenschil. Naast textieldruk kunnen we overigens ook vele andere druktechnieken gebruiken dus er is voor ieder wat wils te vinden. Als u bijvoorbeeld naast bedrijfskleding ook een flink aantal relatiegeschenken wilt voorzien van uw bedrijfslogo dan gebruiken we daarvoor, afhankelijk van het product, technieken zoals de vlakzeefdruk of tampondruk. Deze technieken worden allen uitvoerig beschreven op onze website, dus neem eens een kijkje nadat u deze tekst hebt uitgelezen. In deze tekst hebben we de textieldruk aldus centraal staan we willen u graag vertellen waar u het precies voor kunt gebruiken.

Met onze textieldruk kunt u in meerdere kleuren tegelijkertijd bedrukken

Het grote verschil met een normale drukkerij is het feit dat wij alle producten kunnen bedrukken die niet door een normale drukpers kunnen. En dat zijn er nogal wat want in principe vallen voornamelijk boeken en dergelijke af. Onze textieldruk gebruiken wij nu meer dan 20 jaar en heeft dan ook al zeer vele projecten voltooid. U kunt een sfeerimpressie krijgen en tevens inspiratie opdoen door op bij de portfolio te kijken. U vindt daar vanzelfsprekend niet alleen voorwerpen die met de textieldruk zijn bedrukt, maar ook met tamponprint en bijvoorbeeld sublimatie. Wat wij in ieder geval met de textieldruk bedrukken? Onder andere:

  • T-shirts. Leuk voor sportdagen, evenementen en festivals. Maar ook voor uw winkelmedewerkers die in de hete zomer binnen of misschien zelfs wel buiten moeten werken.
  • Veiligheidshesjes, handig voor transportbedrijven en bouwbedrijven die veiligheid maar ook marketing hoog in het vaandel hebben staan.
  • Vrijwel alle denkbare bedrijfskleding.
  • Tassen en jassen zodat u zelf buiten uw pand nog reclame kunt maken.
  • En ten slotte caps en schorten.

Deze opsomming is verre van compleet. Neem gerust een kijkje op onze site om nog meer inspiratie op te doen en neem ook eens contact met ons op. We denken namelijk graag met u mee en kunnen helpen bij het ontwerp van een mooi net logo of een pakkende slagzin.

Vele voorwerpen kunnen we voor u op maat bedrukken

De textieldruk heeft een lagere resolutie dan zeefdruk en is daardoor goedkoper dan zeefdruk. Het levert uitstekende resultaten op als de teksten, logo’s of afbeelding niet te klein zijn. En u kunt in maar liefst 6 kleuren tegelijkertijd laten drukken. Onze machine is trouwens een carrousel zodat we 8 stuks kleding tegelijkertijd kunnen voorzien van uw gekozen afbeelding. Deze 8 stations bedienen we zo nodig dag en nacht om uw bestelling op tijd af te ronden. Wilt u graag weten wat de prijzen zijn? Hebt u andere vragen of wilt u al een offerte aanvragen? Kijkt u dan eens bij onze contactpagina en klim vervolgens in de pen. We antwoorden snel op al uw mails en uiteraard kunt u onze klantenservice tijdens kantooruren opbellen. Of het nu gaat om 10 linnen tasjes tot aan 10.000 fullcolour notitieblokjes, wij zijn van alle markten thuis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn