Solar buitenlamp

21 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Solar buitenlampWil jij buiten ook graag mooie verlichting hebben? Kies dan voor een solar buitenlamp! Veel mensen hebben de verlichting rondom hun huis maar matig geregeld, vaak hebben ze alleen een lamp bij de voordeur of bij de garage. Hoewel dit inderdaad ook wel de belangrijkste plek is om over licht te kunnen beschikken, is er natuurlijk ook niets mis mee om op meer plekken lampen neer te zetten of op te hangen. Dat geeft een gezellige sfeer en met een solar buitenlamp kun je ook ‘s avonds, als het al wat donker begint te worden, gewoon nog op je terras zitten lezen. Het is dus echt geen overbodige luxe om hierover te beschikken! Een andere optie die je hebt, is lampjes plaatsen langs je tuinpaden, zodat je gemakkelijk door de tuin kunt wandelen, ook in de schemering. Met andere woorden, er zijn verschillende redenen waarom je voor buitenverlichting zou kunnen kiezen, vanuit praktisch oogpunt of voor de sfeer. Wat de reden ook is, met een solar buitenlamp maak je altijd een goede keus!

Solar buitenlamp plaats je gemakkelijk

Veel mensen hebben wel eens nagedacht over buitenverlichting, maar zagen op tegen de installatie ervan. Met een solar buitenlamp is dit echter een fluitje van een cent! Heb je bij andere verlichtingsvarianten altijd een elektriciteitskabel nodig, wat de aanleg ingewikkelder maakt, bij deze soort hoef je alleen maar de lamp te plaatsen op de plek waar jij deze graag wilt hebben! Hij werkt immers op zonne-energie en heeft dan ook geen enkele kabel nodig! Het enige waar jij om moet denken, is dat er overdag genoeg licht op het apparaat kan vallen, zodat er genoeg stroom opgeladen kan worden. Een solar buitenlamp is dus niet alleen heel eenvoudig te plaatsen, je bent hiermee ook duurzaam bezig. Het apparaatje wekt zelf immers de energie op die nodig is om ‘s avonds te kunnen branden, dus je stroomverbruik gaat er niet van omhoog! Wel zo goed voor het milieu natuurlijk en ook wel zo prettig voor je portemonnee, want met zonnestroom gaat jouw energierekening niet omhoog. Er zijn dus genoeg voordelen van deze verlichtingsbron ten opzichte van andere soorten lampen voor buiten:

  • ze zijn gemakkelijk te installeren
  • hij wekt zijn eigen stroom op en is daarmee milieuvriendelijk
  • je energierekening zal niet hoger worden

Er is dus geen enkele reden waarom je geen solar buitenlamp zou kunnen nemen!

Diverse modellen

Nu is iedere tuin en ieder huis natuurlijk weer anders en dat vraagt ook vaak om een ander soort solar buitenlamp. Bij SolarlampKoning bieden ze daarom een grote variëteit aan modellen aan. Zo zijn er wandlampen, die je bijvoorbeeld bij de voordeur of bij de garagedeur kunt plaatsen. Veel hiervan zijn uitgerust met een bewegingssensor, zodat de lamp automatisch aanspringt als je aan komt lopen. Zo hoeft hij dus niet de hele tijd te branden, terwijl jij wel licht hebt op het moment dat jij dit nodig hebt. Ook kun je kiezen voor een staand exemplaar, voor een soort lantaarnpaal. Of je kiest voor spots die je eenvoudig in de grond kunt prikken, bijvoorbeeld langs je oprit of tuinpad. Daarnaast is het zo dat je bij deze zaak een solar buitenlamp in heel veel verschillende stijlen en modellen kunt krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor modellen met een heel moderne uitstraling of juist voor een heel klassieke. Er zijn zoveel verschillende uitvoeringen bij hen verkrijgbaar, dat er altijd wel eentje te vinden is die helemaal bij jou past. Op solarlampkoning.nl kun je hun aanbod zien en je zult ontdekken dat ze ook voor jou een solar buitenlamp hebben die helemaal past bij jou!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn