Leren plankdragers en meer

21 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Het inrichten van je woning zit ‘m in de details. Je begint natuurlijk groot met meubels als bankstellen, tafels en stoelen, maar de accessoires maken een woning persoonlijk en brengen sfeer in huis. Of je nu kiest voor een robuuste, stoere uitstraling of juist een landelijke of romantische stijl, het zit hem allemaal in de details. Bijvoorbeeld in handgrepen, plankdragers en meer waarbij je onverwacht origineel kan zijn. Denk maar eens aan ongewone materialen zoals leer. Zo verkoopt Handles and More leren plankdragers, leren handgrepen en leren woonaccessoires. Met de toepassing van leer, zoals bij leren plankdragers maak je gebruik van een mooi en natuurlijk product om jouw huis persoonlijk aan te kleden. Maar waarom leer in de zin voor bijvoorbeeld plankdragers?

Leren plankdragers zijn divers

Zoals gezegd is leer een natuurproduct en biedt het vele mogelijkheden en toepassingen. De leren plankdragers kunnen gebruikt worden voor vele soorten en maten planken. Daarmee creëer jij steeds opnieuw een andere look in huis en kun je regelmatig afwisselen, enkel door van plank te wisselen. Daarnaast past leer zich aan naar de uitstraling in huis. Het is natuurlijk in stoer bruin of zwart te verkrijgen, maar de leren plankdragers zijn te koop in maar liefst 24 verschillende kleuren. Je zou dus voor een lange plank verschillende kleuren kunnen gebruiken om een speels effect te creëren en met zachte kleuren werken. Daarnaast zijn de leren plankdragers op verschillende manieren te bevestigen, bijvoorbeeld met sierhaken of sierschroeven van:

  • Messing
  • Nikkel
  • Koper
  • Zwart of wit kunststof

Wanneer je er zelf voor kiest om een systeem te maken om de leren plankdragers aan op te hangen, worden de leren plankdragers enkel geleverd met voorgevormde gaatjes. Zowel de diverse bevestigingssystemen als verschillende soorten planken zijn verkrijgbaar op handlesandmore.nl, bijvoorbeeld eikenhoud en steigerhout. Hier bestel je eenvoudig de leren plankdragers, die geleverd worden in een set van 2 stuks.

And more

Zoals gezegd kun je met leer meer. Op de website van Handles and More vind je veel inspiratie. Zo is het een erg origineel idee om de handgrepen van je keukenkastjes te vervangen voor leren handgrepen. Hiermee worden de handgrepen een echte eyecatcher in de keuken. Je kunt er eindeloos mee combineren. Op de website staan daarom vele voorbeelden van keukenaccessoires van leer, zoals leren ophangsystemen voor keukenrollen of hand- en theedoeken. Of wat dacht je van chique servetringen van leer? En ook buiten de keuken is leer zeer goed toe te passen in huis. Er staat veel inspiratie op deze website voor het gebruik van leren accessoires in:

  • De kinderkamer
  • De woonkamer
  • De Slaapkamer

Leer is eigenlijk in alle kamers wel toe te passen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een toepassing met leer waar Handles and More aan heeft gedacht. Naast de website vind je overigens meer inspiratie op de Instagram, Pinterest en Facebook-pagina’s van Handles and More. De plankdragers zijn via de webshop op de website eenvoudig te verkrijgen. Betalen kan gemakkelijk via iDEAL, PayPal en andere betalingssystemen. De levertijd is kort en er kan zowel in Nederland als in België geleverd worden. Zijn de plankdragers toch niet helemaal wat je ervan gehoopt had, dan is het mogelijk om de producten te ruilen of te retourneren, mits deze niet op maakt zijn gemaakt. Wil je eerst de leren plankdragers eens met eigen ogen zien, dan kun je ze zelf bekijken bij Loods 5 in Zaandam, Sliedrecht of Amersfoort of bij één van de andere verkooppunten die op de website staan vermeld. Wil je dus jouw huis een echt persoonlijk en origineel tintje geven, werk dan met leren woonaccessoires zoals deze leren plankdragers, handgrepen en meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn