Raymedy therapie: een middel om uw vitaliteit te resetten

14 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Tot nu toe was het een probleem om iemands vitaliteit gemakkelijk objectief en nauwkeurig te meten, waardoor men de informatie krijgt die nodig is om persoonlijke, efficiënte keuzes te maken uit zoveel revitaliserende mogelijkheden. Raymedy therapie heeft dit probleem effectief opgelost met een revolutionair holistisch concept dat nieuwe technologieën bevat, evenals elementen van de traditionele Chinese, Ayurvedische en Westerse geneeskunde – met name Quantum Physics, dat natuurlijke frequenties gebruikt om balans te creëren. Wanneer raymedy therapie wordt gebruikt tijdens een welzijnsconsult, kan de toestand van een persoon binnen enkele minuten worden gemeten met behulp van een zeer geavanceerd apparaat. Op basis van de metingen die zijn gedaan, kunnen aanbevelingen worden gegeven om het energiesysteem van een persoon in balans te brengen. De computer vertaalt vervolgens alle ontvangen gegevens in heldere grafieken en biedt informatie met betrekking tot levensstijl en welzijnsadvies dat kan worden gevolgd om de persoon in staat te stellen zijn vitaliteit te herwinnen en te behouden. Geblokkeerde energie, gebrekkige of overtollige energie kan opnieuw worden gebalanceerd met behulp van speciale patronen van elektromagnetische golven en/of kleursequenties, waardoor onmiddellijke reactie wordt gegenereerd in specifieke organische, emotionele en mentale systemen, terwijl de oorspronkelijke helende vermogens van het lichaam worden gereset. Vitaliteit is een kwestie van beschikbaar energie. Als energie zonder beperkingen overvloedig kan stromen, zal een optimale uitwisseling tussen lichaam en geest het gevolg zijn. Daarom is vitaliteit slechts een kwestie van bewegen en bewogen worden, omdat het leven zelf een eeuwig bewegende cyclus van eb en vloed is. De welzijnspraktijk Ayuta is gespecialiseerd in raymedy therapie en vertelt je er graag meer over. Je kunt hen vrijblijvend contacteren via de website ayuta.nl voor meer informatie of vragen.

Raymedy therapie beter begrijpen

Een van de grootste uitdagingen waar de mensheid vandaag voor staat, is dat we moeten leren begrijpen hoe we ons bewustzijn kunnen uitbreiden om de andere dimensies te omvatten die we niet via onze vijf zintuigen kunnen waarnemen. Huidig ​​bewustzijn is de som van gedachten, emoties en percepties, die allemaal via de vijf zintuigen worden waargenomen. We moeten ons bewustzijn uitbreiden tot we één worden met het kwantumveld, het veld van eenheid, de bron van creatie. Het wordt al langer gezegd: “dat wat zich manifesteert op het driedimensionale niveau is volledig afhankelijk van de informatie en invloed van het vijf-dimensionale niveau.” Anders gezegd – onze biografie wordt onze biologie. Wat we in ons leven ervaren, fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel, beïnvloedt de ultieme biologie van ons levend organisme. Dus, als we uit frequentiepatronen bestaan en als ons lichaam en onze infrastructuur worden aangedreven door deze frequentiepatronen, spreekt het voor zich dat we de frequentiepatronen kunnen gebruiken om evenwicht en harmonie in het ecosysteem te herstellen. Het menselijk lichaam bestaat uit vijf elektromagnetische niveaus, namelijk:

  • Het fysieke lichaam – ultieme manifestatie van informatie en invloed op het vijf-dimensionale niveau.
  • Het biofysische lichaam – sensoriële waarnemingsprocessen, biochemische en hormonale beheersprocessen.
  • Het emotionele lichaam – verblijfplaats van: angst, woede, vreugde, verwarring, zorgen, verdriet, overpeinzen.
  • Het mentale lichaam – persoonlijkheid die overtuigingen en mentale interpretaties bevestigt.
  • Het redengevend lichaam – dialoog tussen persoonlijk en universeel bewustzijn, de zin van het leven.

Wat te verwachten in een sessie?

Raymedy therapie bevat een uitgebreide en praktische digitale apotheek, verdeeld in tien groepen, “Raymedies” genoemd. Deze digitale apotheek bestaat uit specifiek gedefinieerde dynamische reeksen van kleuren en magnetische signalen. Deze signalen worden overgedragen door middel van een LED-pen en een magnetische golfgever of beamer. De digitale frequenties worden toegepast op reflexzones en acupunctuurpunten om een ​​onsamenhangende frequentie opnieuw in balans te brengen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn