Gouden tip voor oldtimer restauratie

14 december 2018

Posted in Auto's en Motoren

Er zijn zo veel mensen die dol zijn op auto’s. Van velen is het dan ook een favoriete hobby om bijvoorbeeld oude klassiekers te sparen. Maar de meeste liefhebbers die oldtimers verzamelen, zijn zelf geen expert op dit gebied. Dan is het heel erg verstandig om een goed adres te zoeken dat een oldtimer restauratie kan regelen voor je. Ik snap dat dat niet zo makkelijk is. Wie geeft nou graag zijn dierbare eigendom uit handen? Dan moet je zeker weten dat het een expert is op dit vlak. Dat je iemand voor een oldtimer restauratie hebt die je voor honderd procent kunt vertrouwen. Die weten wat ze doen en ervaring hebben op dit gebied. Dan kun je je klassieke auto laten restaureren en dan ziet die er niet alleen weer snel prachtig uit, maar kun je er ook weer met een gerust hart in rijden. Ik was zelf op zoek naar een partij die een oldtimer restauratie tot in de puntjes zou kunnen regelen. Ik vind het al jaren een geweldige vrijetijdsbesteding om oldtimers te verzamelen. Soms verkoop ik ze dan weer door, een andere keer houd ik ze zelf. Maar ik ben geen techneut, de oldtimer restauratie moet ik echt aan een ander overlaten. Toen ik net met deze hobby begon, ben ik dan ook op zoek gegaan naar een goed bedrijf dat ik hiervoor zou kunnen inschakelen.

Ga voor een oldtimer restauratie naar dit betrouwbare bedrijf

Ik vind het natuurlijk heel erg belangrijk dat het een bedrijf voor de oldtimer restauraties betreft dat betrouwbaar is. Om daarachter te komen, ben ik op zoek gegaan naar referenties en recensies. Die heb ik goed doorgenomen. Toen kwam ik uit bij autoservice-dronten.nl. Ik had hier al veel positieve verhalen over gehoord, dus ik besloot er zelf gewoon eens heen te gaan. Als je met een van de medewerkers een gesprek gaat voeren over een oldtimer restauratie, kom je er al snel achter dat je met professionals te maken hebt. Ik vind het zo mooi om met ze te spreken over dit onderwerp, je voelt de passie. En daarbij ontdekte ik direct dat zij veel kennis en kunde te bieden hebben. En dat is voor mij echt perfect. Er zat toen nog maar een ding op: zelf het uitproberen en een van mijn geliefde auto’s afleveren voor een oldtimer restauratie. Heb je zelf oldtimers, dan zou ik je zeker aanraden om naar King Autoservice te gaan!

King Autoservice staat klaar voor jou en je auto

Mocht je op zoek zijn naar een goede partij voor een oldtimer restauratie, dan kan ik King Autoservice van harte aanbevelen. Alles is perfect geregeld, precies wat we hadden afgesproken. Ze geven je goed advies maar jij blijft bepalen wat er gebeurt. Ze zijn sterk in de communicatie en dat vind ik zelf geweldig. Ik merkte enorm dat de wagen was opgeknapt. Alles deed het weer helemaal goed en mijn wagen reed als een zonnetje. Ik ga tegenwoordig steeds vaker naar King Autoservice met mijn auto’s. Het is op deze manier een stuk makkelijker voor me om ze te laten restaureren en vervolgens door te verkopen. Bovendien hebben ze ook een geweldige service als het gaat om preventief onderhoud. Dit is om meerdere redenen een zeer goed idee:

  • Voorkomen slijtage
  • Kosten besparen
  • Auto gaat langer mee

Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Op deze manier blijft je auto langer goed, dus dat is voor de lange termijn heel erg fijn. Ze staan altijd voor je klaar, dus neem snel contact op voor een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn