Kies voor manuele therapie Sittard

14 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Kies voor manuele therapie SittardHeb jij bepaalde functiestoornissen waar je graag iets aan wilt laten doen? Dan kun je hiervoor natuurlijk naar tal van dokters toegaan. Maar wat gebeurt er als er geen van die dokters jou echt kan helpen met de klacht die je hebt? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Rugklachten

Ik heb zelf een zeer sprekende ervaring op dit gebied. Het is inmiddels weer een fiks aantal jaar geleden dat ik tijdens een sportles in de sportschool ineens merkte dat de functionaliteit in mijn schouder vrijwel niet meer bestand. Veel bewegingen deden pijn of kon ik simpelweg niet meer maken. Natuurlijk schrok ik hier heel erg van. Mijn toenmalige vriend was een arts en hij raadde me direct aan om naar de huisarts te gaan die mij vervolgens doorverwees naar het ziekenhuis. Hier zag ik dokter na dokter en geen van allen konden ook maar iets voor mij betekenen. Ze hadden geen idee waarom ik mijn schouder niet meer goed kon gebruiken of hoe dit ineens zo gekomen was. Op een gegeven moment was ik zo klaar met alle (lange) afspraken en de, in mijn ogen, ontzettend nutteloze dokters dat ik het maar liet. Uiteraard was het een vervelende klacht, maar ik had de kans op verbetering inmiddels opgegeven.

Aan de slag met manuele therapie Sittard

Op een gegeven moment vertelde ik iemand over mijn klachten die vrijwel meteen vroeg of ik al eens nagedacht had over het doen van manuele therapie Sittard. Dit was iets waar ik nog nooit van gehoord had en inderdaad niet over geïnformeerd was. De dame die mij erover vertelde had zelf jarenlang rugklachten gehad en was net als ik bij vele dokters geweest in de hoop dat zij haar konden helpen. Uiteindelijk was zij via via bij Fysio Q terecht gekomen waar ze haar met manuele therapie Sittard uitstekend hadden kunnen helpen. Inmiddels was zij al jarenlang van haar rugklachten af. Dit was nu precies waar ik ook naar op zoek was! En dus ben ik eens op de website fysioq.nl gaan kijken. Hier vond ik een hoop informatie over de praktijk. Op de pagina fysioq.nl las ik meer over de manuele therapie Sittard die zij hier aanbieden. In het begin zei het me niet zoveel. Het klonk alsof het ongeveer hetzelfde is als fysiotherapie, maar dit is niet het geval. De manuele therapie Sittard werkt op een andere manier en kan jou dus inderdaad van uiteenlopende klachten afhelpen. Ik heb hier dan ook snel een afspraak gemaakt om te zien wat zij hier voor mij konden doen.

Van mijn klachten af

Toen ik voor het eerst bij de manuele therapie Sittard kwam, was de therapeut lichtelijk verbaasd over mijn klachten. Het was iets wat hij nog nooit eerder had gezien, maar hij was ervan overtuigd dat hij me verder kon helpen. En inderdaad, binnen enkele behandelingen, zagen we al verbetering! Inmiddels ben ik helemaal van mijn klachten af en dankzij de oefeningen die hij me tijdens de manuele therapie Sittard gegeven heeft is ook mijn complete houding flink verbeterd. Als jij dus ergens klachten hebt en je wilt hier graag manuele therapie Sittard voor volgen. Kom dan naar Fysio Q. Ze zullen je hier op de best mogelijke manier helpen. Ook wanneer je bijvoorbeeld denkt dat jouw klacht vreemd is en dat ze er niets mee zullen kunnen. Het zal je verbazen wat zij hier allemaal voor jou kunnen doen! Dit heb ik zelf met eigen ogen mogen ervaren en het is fantastisch.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn