Op zoek naar een beautysalon in Drunen?

20 maart 2019

Posted in Mens en gezondheid

Ik vond het nooit zo belangrijk om aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. Ik was niet echt ijdel en vond het al lang prima als ik een likje mascara op had. Ik was dus niet het type dat naar een beautysalon in Drunen ging, maar sinds ik de eerste nagelbehandeling bij Shine By Kim (shinebykim.nl) cadeau kreeg van mijn moeder wil ik niets anders meer. Shine By Kim is een echte beautysalon in Drunen, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen op beautygebied, zoals:

  • Wimperextensions
  • Lash lifting
  • Nagelstyling

Van mijn moeder kreeg ik de gellak behandeling voor mijn nagels cadeau, en ondanks dat ik eerst nogal sceptisch was over het hele beauty gebeuren moet ik toegeven dat het resultaat prachtig was. Mijn nagels waren mooier dan ooit en kregen erg veel bekijks. Mijn zussen en vriendinnen vinden ze ook allemaal erg stijlvol en enkelen van hen zijn ook al naar deze beautysalon in Drunen gegaan voor dezelfde behandeling. Shine by Kim is de salon van Kimberly Lagrouw, een hele leuke meid met een hippe stijl. Ik vertrouw haar helemaal als het om mijn nagels gaat, want ze zijn na een behandeling in haar salon altijd super mooi. Bovendien werkt ze alleen met producten van goede kwaliteit en blijven de nagels dus ook na de behandeling lang mooi. Je hoeft dus niet binnen de kortste keren weer terug om ze te laten bijwerken, wel zo prettig!

Een nagelbehandeling bij deze beautysalon in Drunen

Als je op zoek bent naar een beautysalon in Drunen die jouw nagels weer kan laten stralen ben je bij de nagelstyliste van Shine By Kim aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit kunstnagels van gel of acryl, maar ook voor het aanbrengen van gellak. Dit is een speciale gel die wat dikker is dan normale nagellak, en na blootstelling aan een uv-lamp heel hard wordt. Gellak gaat ongeveer een maandje mee, afhankelijk van hoe snel je nagels groeien. Daarna moet je ze opnieuw laten bijwerken. Bij de beautysalon in Drunen van Kimberly heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, zoals je kunt zien in haar portfolio. Zelf ga ik meestal voor een volle roodtint omdat ik vind dat dat mooi bij mijn gebruinde huid staat, maar ze heeft uiteraard ook allerlei andere kleuren waar je uit kunt kiezen.

Een mooie oogopslag door lash lifting

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van lash lifting gehoord, maar toen Kimberly me vertelde dat je ook daarvoor in haar beautysalon in Drunen terecht kon raakte ik nieuwsgierig. Ik heb van mezelf redelijk lange wimpers, maar ze zijn erg recht en dus valt de lengte totaal niet op. Ik besloot dus een keer de lash lifting behandeling van Shine By Kim te proberen en was echt heel verbaasd over het resultaat! Er zat meteen een prachtige krul in mijn wimpers en mijn oogopslag was in één klap veranderd. Mijn blik werd er veel wakkerder van en mijn ogen leken een stuk groter. Sindsdien laat ik haar eens in de zoveel tijd mijn wimpers krullen en gebruik niet eens meer mascara. Dankjewel Kimberly, voor de prachtige krul in mijn wimpers en natuurlijk mijn mooie nagels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn