Op zoek naar een originele krabpaal?

27 december 2020

Posted in Dieren en Toebehoren

Heb je een kat en wil je deze een super gave krabpaal cadeau doen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een webshop die de meest fantastische krabpalen en andere accessoires voor katten verkoopt, namelijk krabpaal.nl. In deze shop vind je een super groot assortiment producten speciaal voor katten zoals:

  • Kattenbakken
  • Speeltjes speciaal voor katten
  • Voeder- en drinkbakjes voor katten
  • Zachte mandjes en hangmatjes voor katten
  • Kattentunnels
  • Krabtonnen

En als laatste natuurlijk een super mooie krabpaal. Deze hebben ze in ontzettend veel uitvoeringen, dus wat voor exemplaar je ook zoekt, hier verkopen ze hem zeker! Wat heel belangrijk is bij het kopen van krabpalen is dat je het formaat van jouw poes of kater in gedachten houdt. Kleine katten kunnen op zich prima gebruik maken van relatief grote krabpalen, maar andersom wordt dat lastig. Er zijn exemplaren speciaal voor grote katten, en daarbij zijn de holletjes waar ze zich in kunnen verschuilen groter. Als de krabpaal te klein is voor jouw kat dan ziet hij geen uitdaging, en kan die bovendien geen gebruik maken van de holletjes. Zonde van het geld natuurlijk, dus zorg ervoor dat je zeker weet dat het exemplaar dat je hebt uitgezocht geschikt is voor het formaat kat dat je hebt.

Wat maakt een krabpaal leuk voor je kat?

Krabpalen bestaan altijd uit verschillende onderdelen, waarvan de belangrijkste natuurlijk de paal is, meestal omwikkeld met sisal touw. In deze paal kunnen katten hun nageltjes zetten. Dit is iets wat ze nodig hebben, en wat ze gegarandeerd op je bank gaan doen als ze geen krabpaal tot hun beschikking hebben. Het touw dat ze bij goede kwaliteit krabpalen gebruiken zal niet zo gauw loslatende, maar als dat wel gebeurt kun je het ook gemakkelijk weer vastlijmen. Ook kun je prima zelf nieuw sisal touw eromheen draaien als het echt versleten is. Gooi je krabpaal dus niet weg als dat het geval is, maar koop gewoon nieuw touw. Dit bevestig je gemakkelijk zelf, en het bespaart je een hoop geld. Heb je wel echt een nieuw exemplaar nodig, of wil je simpelweg een vele grotere dan diegene die je al hebt? Dan ben je in deze webshop natuurlijk aan het juiste adres voor de meest elke krabpalen. 

Spelen, verstoppen en krabben

Zo’n krabpaal is natuurlijk initieel bedoeld voor het krabben, oftewel om hun nageltjes aan te scherpen. Daar hebben katten namelijk van nature behoefte aan. Leuke krabpalen zijn echter tegenwoordig veel uitgebreider dan dat. Ze hebben fijne schuilhoekjes, diverse plateaus waar je kat op kan klimmen en soms zelfs complete hangmatjes erin verwerkt. In de webshop van krabpaal.nl vind je zelfs hele grote exemplaren die bijna net zo hoog zijn als een persoon. Je kat kan daar helemaal bovenop klimmen en zo uitkijken over de hele kamer. Dit vinden katten geweldig, want op de een of andere manier houden ze ervan om heel erg hoog te zitten. Daarom zul je ze vrijwel nooit in een mandje op de grond zien, maar liever op de vensterbank, je bankstel of natuurlijk die mooie, liefst super hoge krabpaal uit deze webshop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn