Een sloopauto verkopen in Den Bosch doe je via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

21 december 2020

Posted in Auto's en Motoren

Als je in een ongeluk terecht komt met je auto, dan mag je van geluk spreken als deze auto nadien nog gerepareerd kan worden. Er hoeft namelijk maar iets te gebeuren en je auto wordt al total loss verklaard. Dat komt omdat de kosten van de reparatie in veel gevallen te hoog uitvallen. Het hangt uiteraard ook weer samen met hoe je verzekerd bent, maar in de meeste gevallen is de schade voldoende om de wagen total loss te verklaren. Dus als je de auto toch kunt repareren, dan is er niets aan de hand, maar zoals gezegd is de kans veel groter dat je met een sloopauto opgescheept zit. Als je inderdaad met een sloopauto komt te zitten, dan kun je deze niet meer aan particulieren verkopen. Je kunt de auto ook niet eerst laten repareren en dan verkopen. Als dit al zou kunnen, dan krijg je nooit voldoende geld om de reparatiekosten te dekken. Je kunt de sloopauto verkopen in Den Bosch via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Hier kun je je sloopauto gemakkelijk kwijtraken en je krijgt nog een mooi bedrag toe ook. In principe is een sloopauto immers gewoon afval. Je kunt er verder niks meer mee en de auto neemt dan ook alleen maar extra ruimte in beslag. Een dergelijke sloopauto is dan ook een blok aan je been. Het is wat dat betreft beter om de sloopauto te laten verwijderen. Als je ook nog eens geld toe krijgt voor degene die de service verleent, dan is dat mooi meegenomen. Het is dan ook fijn dat je je sloopauto kunt verkopen in Den Bosch via de ophaaldienst. Je hoeft daar verder zelf ook helemaal geen moeite voor te doen. Je moet even bellen, maar om het plegen van een telefoontje nou inspanning te gaan noemen is ook wat overdreven. Na het telefoontje hoef je in feite niets meer te doen. De ophaaldienst komt langs op het door jou aangegeven tijdstip en zal de auto dan ophalen. Je hoeft hiervoor overigens ook niet thuis te blijven. Je kunt namelijk ook gewoon aangeven dat ze in het weekend of in de avond langskomen. Je hoeft dan geen planning te maken of vrij dagen vrij te houden. Een sloopauto verkopen in Den Bosch is wat dat betreft een fluitje van een cent. Zodra de ophaaldienst langskomt, krijg je ook meteen uitbetaald. Je bent je sloopauto kwijt en met het geldbedrag kun je de aankoopprijs van de nieuwe wagen iets naar beneden brengen. Het zal uiteraard geen vetpot zijn, want je bent immers een sloopauto aan het verkopen in Den Bosch. 

Kijk snel op de website om direct je sloopauto te verkopen in Den Bosch

Via de website van sloopautoverkopen.com lees je meer over de procedure rondom een sloopauto verkopen in Den Bosch. Je vindt op de site het telefoonnummer en hiermee kun je dus direct je sloopauto verkopen in Den Bosch. Je belt, meldt je auto aan, geeft je voorkeurstijd door en de rest wordt door de ophaaldienst geregeld. 

De voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je er voor kiest om je sloopauto te verkopen in Den Bosch via deze dienst, dan profiteer je van de nodige voordelen. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als: 

  • Ontvangst vrijwaringsbewijs
  • Meteen uitbetaald in contanten
  • Direct afgemeld bij belastingdienst en verzekering

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn