Winkelen in Nijmegen: Origineel en heel gezellig

28 december 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heb je zin om een dagje te gaan shoppen maar weet je niet zo goed waar? Dan kan ik je zeker winkelen in Nijmegen aanraden, met behulp van de website Into Nijmegen. Deze gezellige stad aan de rivier de Waal heeft namelijk ontzettend veel te bieden als het om shoppen gaat. Er zitten zowel winkels van de grote, bekende ketens als winkels van heel veel kleine ondernemers. In de eerste categorie kun je denken aan winkels als de H&M, Costes en de super populaire Sissy Boy. Er zitten heel veel bekende winkels in deze stad, wat winkelen in Nijmegen erg leuk maakt voor als je houdt van bekende merken. Ben je meer van de unieke items en zoek je iets waar de massa niet in loopt? Ook dan ben je in deze stad aan het juiste adres. Er zitten namelijk heel erg veel originele winkels van kleine ondernemers, oftewel zogeheten concept stores. Dit zijn hele hippe winkels met een steeds wisselend assortiment, die vaak zowel kleding als sieraden en woonaccessoires verkopen. Tegenwoordig vindt je er vaak zelfs planten! Winkelen in Nijmegen als je van concept stores houdt doe je onder andere bij:

  • 512
  • Mood Conceptstore
  • Make My Day
  • Day Warehouse

Deze vier winkels zijn stuk voor stuk heel erg uniek. Ze verkopen allemaal een bijzondere collectie kleding, sieraden en woonaccessoires, welke altijd met zorg geselecteerd zijn. Het is geen massa-inkoop, maar kleinschalige, zorgvuldige collecties die met liefde zijn uitgezocht. Soms verkopen ze ook vintage items, daar moet je snel bij zijn want er is er altijd maar één van. Deze winkels maken samen winkelen in Nijmegen super origineel, want je komt gegarandeerd met bijzondere items thuis waar niet iedereen in loopt.

Winkelen in Nijmegen voor kinderen

Ook op het gebied van kinderwinkels blinkt Nijmegen uit. Er zitten zowel de standaard winkels die we eerder al noemden (die verkopen vaak ook kinderkleding), maar ook een paar hele toffe concept stores voor kids. Denk maar eens aan De prachtige winkel van Wonder for Kids. Daar verkopen ze een super mooie collectie kleertjes, accessoires en meubeltjes voor de kinderkamer. Deze collectie is altijd volgens de laatste trends, en duidelijk uitgezocht door dames met gevoel voor stijl. Winkelen in Nijmegen voor kinderen doe je dus zeker in deze winkel. Er zit echter ook een Prénatal, een KrisKras en ook bij Nonna Nini hebben ze heel veel mooie items. Ga deze winkels dus zeker af als je leuke kleertjes of accessoires voor je kinderen zoekt.

Lunchen of dineren in Nijmegen

Als je na (of tijdens) je dagje winkelen in Nijmegen wilt aanschuiven voor een lekkere lunch of diner dan zit je in deze gezellige stad aan de Waal zeker goed. Er zitten namelijk ontzettend veel leuke restaurantjes. Of je nu een gezonde, vegetarische maaltijd zoekt, een vette hap of juist een luxe borrelplank, alles is er te vinden. Op de website van Into Nijmegen vind je naast de leukste tips voor winkelen in Nijmegen ook een overzicht van de leukste restaurantjes. Zo kun je je dagje uit naar deze Gelderse stad gemakkelijk plannen, en van tevoren al uitzoeken waar je naartoe wilt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn