Nieuwe trouwringen in Amersfoort

25 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nieuwe trouwringen in AmersfoortVoor onze trouwerij waren wij op zoek naar trouwringen in Amersfoort, waar wij zelf woonachtig zijn. Na verloop van tijd en heel wat winkels voor trouwringen in Amersfoort bezocht te hebben moesten we tot de conclusie komen dat we niet de trouwringen in Amersfoort konden vinden waar we naar op zoek waren. Daarom zijn we online gaan kijken en zo hebben we de website van Juwelier De Tijd gevonden. Hier worden veel soorten trouwringen aangeboden en kun je direct al een keuze maken voor ringen die passen bij wat je zoekt en wie je bent. De trouwringen kunnen online besteld worden, waarbij je eenvoudig je maat opgeeft en ook vragen kunt stellen over de ringen zelf. Uiteindelijk kunnen de trouwringen in Amersfoort worden bezorgd of kunnen ze opgehaald worden in Utrecht, de voor ons dichtstbijzijnde vestiging van Juwelier De Tijd.

Trouwringen in Amersfoort laten bezorgen

Wij houden van gemak en efficiëntie en hebben ervoor gekozen om de trouwringen gewoon online te bestellen. Dat is heel eenvoudig te doen op juwelierdetijd.nl.

Je maakt een selectie van het soort ring dat je wilt

  • Kiest een ring die bij jullie past
  • Geeft de maten op
  • Gaat over tot het bestellen
  • Betalen kan eenvoudig met diverse betaalmethoden
  • Per koerier worden de trouwringen in Amersfoort bezorgd

Allemaal heel eenvoudig, snel en zonder problemen te regelen en daarbij hebben we niet eens hulp nodig gehad van een medewerker van Juwelier De Tijd. We zagen daar het nut voor onszelf niet van in. We wisten al snel wat we voor trouwringen wilde hebben. De kwaliteit is gegarandeerd, net als bij elke andere juwelier waar je trouwringen in Amersfoort of waar dan ook kunt kopen. Daarnaast hebben de trouwringen garantie, waarbij levenslange garantie op het materiaal en krijg je er een verzekering tegen diefstal en verlies bij. Het graveren was ook gratis. Perfect geregeld allemaal. Geen poespas, dat is aan ons niet besteed. We waren binnen een uur klaar, hadden onze trouwringen besteld en betaald en deze werden daarna snel afgeleverd, zoals beloofd met een koerier. Zeer netjes allemaal.

De ringen waren binnen, er kon getrouwd worden

We hebben de ringen kort bekeken toen ze binnenkwamen en ze even gepast voor de juiste maat. De maatgarantie klopte en de ringen zitten als gegoten. We zijn blij dat we op deze manier trouwringen hebben gekocht en geen trouwringen in Amersfoort hebben aangeschaft. Dit is veel sneller en gemakkelijker verlopen. De ringen hebben we toen afgegeven aan één van de getuigen. Die had de taak om bij het huwelijk de ringen te overhandigen en dat ging allemaal precies zoals het moest. We hebben de trouwerij klein gehouden, met enkel onze ouders, naaste familie en een paar vrienden. In totaal zo’n 12 man, dus het was niet groots. De ceremonie was plechtig en het was een mooi moment om de trouwringen in Amersfoort tijdens de ceremonie om elkaars vingers te schuiven. Daarna hebben we nog even een krabbel gezet en waren we getrouwd. We zijn toen door gegaan voor een diner met dit kleine gezelschap en daarmee vonden wij het een geslaagde dag. We zijn zeer tevreden met hoe alles is verlopen en daarmee ook  het bestellen van de trouwringen. Dat had niet soepeler kunnen gaan en uiteindelijk was het ons daarom te doen. Goede gedegen trouwringen, die we jaren konden dragen, kwalitatief gemaakt zijn en waarbij we verder geen tierelantijnen hoefden te hebben. Zo zijn wij als koppel niet en zo is ons huwelijk ook niet. Wat dat betreft is het prettig dat ook trouwringen tegenwoordig gewoon online zijn aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn