Rijles in Amersfoort nemen

26 november 2018

Posted in Auto's en Motoren

Twee maanden geleden ben ik begonnen met rijles in Amersfoort. Mijn ouders vertelden mij al een tijd lang dat het verstandig is om rijlessen te nemen, maar ik wilde graag even wachten. Mijn ouders zeggen altijd dat je een rijbewijs voor altijd hebt. Als je het eenmaal hebt gehaald, dan hoef je het niet nog een keer te halen. Rijlessen worden elk jaar duurder en ze zeggen dat het daarom beter is om vroeg te beginnen. Maar een rijbewijs halen kost veel geld, ik had van te voren een snelle berekening gemaakt en het halen van een rijbewijs kost vaak bijna 2000 euro. Veel mensen hebben 40 uur les nodig, of meer en dan moet je ook nog een examen doen. Het afleggen van een rijexamen is erg duur, als je niet in een keer slaagt, dan moet je vaker examen afleggen. Toen ik mijn ouders vertelde dat ik het halen van een rijbewijs erg duur vond en niet genoeg geld had, zeiden ze dat ze me wilden helpen. Ze konden mij het bedrag lenen dat ontbrak en dit kon ik zonder rente terugbetalen. Ze wilden een gedeelte van de kosten voor me betalen, zodat ik alsnog met rijles in Amersfoort kon beginnen. Ik was een tijd lang aan het twijfelen, maar besloot uiteindelijk om alsnog met rijles in Amersfoort te beginnen. Mijn broer had twee jaar geleden zijn rijbewijs gehaald en was erg positief over de rijschool waar hij naar toen ging. Hij dacht dat deze rijschool ook een goede keuze voor mij zou zijn. Ik wilde graag eerst de rijscholen vergelijken, maar deze rijschool leek mij een goede optie.

Rijles in Amersfoort bij Rijschool Wietse

Via mijn broer kreeg ik de website rijschoolwietse.nl van Rijschool Wietse. Op de website kon ik snel zijn wat de kosten voor rijlessen waren, zodat ik dit kon vergelijken met andere rijscholen in de buurt. Het tarief per rijles in Amersfoort bij rijschool Wietse was vergelijkbaar met andere rijscholen. Ik zag echter dat als ik 10 lessen in een keer zou afrekenen, dat ik een leuke korting zou krijgen. Aangezien mijn broer positief over deze rijschool was en ik korting kon krijgen bij deze rijschool, besloot ik om contact met ze op te nemen. Ik wilde graag weten wanneer ik kon beginnen en of het mogelijk was om lessen te nemen op verschillende momenten. Ik heb veel wisselende uren op mijn werk en heb daarom niet op een vast moment vrij. Bij de rijschool gaven ze aan dat ik direct kon beginnen als ik dat wilde. Wisselende uren waren niet erg, ik kon een week van te voren doorgeven wanneer ik les wilden. Ik was erg blij om dit te horen, want dat zou betekenen dat ik snel mijn rijbewijs kon halen. Ik kon een gratis proefles volgen, zodat ik kon zien wat ik van de rijles vond. Ik vond de eerste rijles in Amersfoort erg leuk en besloot om een pakket te kopen bij Rijschool Wietse.

Geslaagd voor mijn rijbewijs

Vorige week legde ik voor de eerste keer mijn rijexamen af en ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Na 32 uur rijles in Amersfoort kon ik examen afleggen, want de instructeur vond het erg goed gaan. Ik vond het fijn om met dezelfde instructeur te rijden, zo konden we veel mijn slechte punten oefenen. Voor rijles in Amersfoort is Rijschool Wietse een goede keuze.  

  • Door meerdere uren af te rekenen krijg je korting
  • Je hebt een instructeur tijdens de rijlessen
  • Ik kon zelf mijn uren flexibel indelen voor de rijlessen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn