Lessen volgen voor Cambridge Engels

15 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb altijd als droom gehad om in het buitenland te werken en wil dit graag in een Engelstalig land doen. Op school was ik altijd goed in Engels, maar doordat ik het jaren niet meer gebruikt heb, is mijn niveau erg gezakt. Ik merkte dat ik een typisch Nederlands accent had en dat ik vaak niet goed uit mijn woorden kwam. Ik wilde graag mijn Engels verbeteren en wilde hiervoor lessen volgen. Ik zocht naar een school waar ik Cambridge Engels kon leren en vond dit via de website Masterclass English. Ik heb altijd een periode in het buitenland willen werken, maar heb nooit de stap durven zetten. Ik denk dat ik te comfortabel was in Nederland en zomaar verhuizen naar het buitenland is niet gemakkelijk. Ik heb weleens naar vacatures gezocht in Engeland, maar vond nooit iets dat geschikt voor mij was. Het is ook belangrijk om de taal goed onder de knie te hebben, voordat je aan de slag gaat in een ander land en dat was bij mij niet het geval. Tijdens de middelbare school was ik altijd goed in Engels en ik haalde goede cijfers, maar dat is nu al jaren geleden. Ik wilde mijn Engels weer verbeteren door lessen voor Cambridge Engels te nemen. Als je een taal lang niet meer gebruikt, dan vergeet je dingen en wordt de uitspraak minder. Ik merkte dat ik een typisch Nederlands accent had en daar schaamde ik mij een beetje voor, want ik vind dit niet mooi klinken. Ik wilde graag nog een keer de stap wagen naar het buitenland, maar wilde dan eerst lessen met Cambridge Engels volgen. Door het volgen van lessen wilde ik mijn niveau verhogen en een goede uitspraak hebben. Ik wilde niet meer onzeker zijn over mijn Engels en een certificaat halen om mijn niveau aan te tonen.

Een school gespecialiseerd in Cambridge Engels

Online ging ik op zoek naar scholen waarbij ik lessen voor Cambridge Engels kon volgen en vond een aantal websites. Ik wilde graag lessen nemen bij een school die goed aangeschreven stond en les hebben van leraren uit Engeland. Ik besloot om de verschillende scholen te vergelijken en MasterclassEnglish.com leek mij de beste keuze. Bij deze school is het mogelijk om op verschillende niveaus te beginnen en de klassen zijn klein, zodat je veel aandacht krijgt. Er starten regelmatig nieuwe klassen Cambridge Engels en ik besloot om mij voor de volgende ronde in te schrijven.

Mijn Engels is nu veel beter

Ik volg nu acht weken lang een cursus Cambridge Engels aan deze school en het bevalt erg goed. Mijn Engels is veel beter en mijn accent is minder sterk Nederlands. De leraren geven zeer goed les en staan altijd open voor vragen. Ik wil hierna een cursus volgen voor het volgende niveau en uiteindelijk de stap wagen om in Engeland te gaan werken. Voor het volgen van lessen in Cambridge Engels raad ik Masterclass English aan.

  • Deze school staat goed aangeschreven
  • Je kan cursussen volgen op verschillende niveaus
  • De leraren komen uit Engeland en de klassen zijn klein
  • Mijn Engels is nu veel beter
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn