Wie kunt u het beste inschakelen voor b2b telemarketing?

12 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben vorig jaar bepaald dat ons bedrijf nieuwe leads moest aanleggen omdat wij merkten dat onze omzet niet meer steeg. Dat was jammer om te merken aangezien wij wel graag nieuwe investeringen wilden doen en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden die er waren om iemand in te schakelen om de b2b telemarketing voor ons uit te voeren. Wij hebben vroeger zelf wel de b2b telemarketing gedaan, maar wij hebben gemerkt dat wij hier de afgelopen jaren niet heel veel succes meer mee hebben weten te bereiken. Er zijn namelijk steeds meer mensen die op professioneel vlak bezig zijn met b2b telemarketing en dan leg je het als amateur toch snel af bij deze mensen. Wij hebben daarom gekeken of wij ook iemand konden vinden die ons aan b2b telemarketing kon helpen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken om te zien welke bedrijven ons het beste zouden kunnen helpen. Wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer naar de site van Saleshelden.nl zouden kunnen gaan om te bekijken wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Wij hebben daarom de site van dit bedrijf even goed doorgenomen en wij zagen toen dat zij heel goed zijn in b2b telemarketing. Dat gaf voor ons veel hoop en wij hebben daarom besloten om een keer met een van de mensen van dit bedrijf te gaan bellen over hun mogelijkheden op het gebied van b2b telemarketing. Wij kregen te horen dat zij veel voor ons konden betekenen en dat zij ook al op heel korte termijn konden beginnen met de b2b telemarketing voor ons bedrijf. Dat was waar wij ook op gehoopt hadden en wij hebben daarom besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben toen een offerte bij hen aangevraagd en wij waren blij om te merken dat wij niet een vermogen hoefden te betalen voor de b2b telemarketing van dit bedrijf. Zo konden wij dus zeker zijn dat wij nieuwe leads zouden kunnen laten genereren zonder dat wij daar een vermogen voor hoefden te betalen. 

Saleshelden is de specialist op het gebied van b2b telemarketing 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van Saleshelden inschakelt voor je b2b telemarketing, je er zeker van kunt zijn dat dat zoden aan de dijk zet. Deze mensen hebben namelijk veel verstand van zaken en kunnen klanten op een heel toegankelijke manier binnenhalen. Voor mij was dat genoeg reden om dit bedrijf vaker in te schakelen voor de b2b telemarketing. 

Wij konden veel nieuwe leads genereren 

Wij zijn blij dat wij merken dat wij steeds meer klanten krijgen dankzij de b2b telemarketing van Saleshelden.nl. Wij kunnen daarom ook niet anders dan zeggen dat:

  • Wij heel erg goed door dit bedrijf zijn geholpen 
  • Wij heel veel nieuwe klanten hebben gekregen dankzij dit bedrijf 
  • Wij voor een heel goede prijs zijn geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook een keer op de site van Saleshelden.nl zelf. Daar kunt u namelijk zien wat zij allemaal voor u zouden kunnen doen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn