Gemakkelijk zelf naamplaatjes maken

15 augustus 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Mijn vriendin en ik wonen nu al twee jaar in ons huis, maar nog steeds zijn er veel mensen die zich vergissen en aan de overkant aanbellen. Wij wonen op een hoek, waardoor er twee straatnamen op ons huis staan en mensen zie soms alleen de verkeerde straat. Wij vinden het erg vervelend voor ons, maar ook voor de buren waar regelmatig wordt aangebeld, daarom besloten wij om naamplaatjes te laten maken voor ons en voor de buren. Via de website naamplaatmaker.nl konden wij gemakkelijk zelf een ontwerp maken en deze naambordjes hangen nu naast onze deuren. Sinds mijn vriendin en ik hier wonen, hebben wij regelmatig dat mensen bij de buren aanbellen. Wij snappen dat best, want de situatie is een beetje onoverzichtelijk, maar wij vonden dit wel vervelend. Bij al onze bezoekers komen van dezelfde kant aanrijden en dan zien zij een andere straatnaam bij ons huis staan, zij denken dat vaak dat zij bij de buren moeten zij en bellen bij hun aan. Ondertussen zijn wij er wel aangewend, maar wij vonden het toch wel een beetje vervelend voor onze buren. Wij hadden aan hun voorgesteld om naamplaatjes te laten maken, zodat er bij hun geen vreemden meer voor de deur zouden staan. Wij stelden voor om de naambordjes te kopen, dit vonden zij niet nodig, maar nadat wij aandrongen gingen zij akkoord. De overlast was een beetje onze schuld, ook al konden wij er weinig aandoen. Wij spraken af dat wij naamplaatjes zouden uitzoeken en de buren eerst een voorbeeld zouden laten zien, voordat wij ze zouden bestellen.

Zelf naamplaatjes maken via een website

Mijn vriendin en ik zochten naar webshops waar wij naamplaatjes konden bestellen en vonden verschillende websites. Wij vergeleken de verschillende pagina’s en besloten daarna om bij de website naamplaatmaker.nl de naambordjes te bestellen. Bij dit bedrijf is er erg veel keuze uit verschillende materialen en stijlen en wij vonden al snel iets dat wij erg mooi vonden. Via de website konden wij gemakkelijk zelf een naamplaatje maken en wij waren erg tevreden over het ontwerp. Het ontwerpen was zeer gemakkelijk en er waren veel opties om uit te kiezen. Wij lieten de website aan de buren zien en zij vonden ons ontwerp zo leuk, dat zij bijna hetzelfde wilden. Wij hadden het niet verwacht, maar de naamplaatjes werden die dag al verstuurd en waren niet duur.

Onze bezoekers bellen niet meer bij de buren aan

De buurman hielp mij de volgende dag om de naamplaatjes op te hangen en wij waren zeer tevreden over het resultaat. De naambordjes zijn erg mooi geworden en passen goed bij onze huizen. Sinds de bordjes er hangen, hebben de buren geen last meer van vreemde mensen voor de deur en dat vinden wij erg prettig. Voor het bestellen van naamplaatjes raden wijd e website naamplaatmaker aan.

  • Via de website kan je zelf een naambordje maken
  • Er is veel keuze uit verschillende materialen en stijlen
  • Het was zeer gemakkelijk om een bordje te ontwerpen
  • De plaatjes werden zeer snel verzonden
  • De naambordjes staan erg mooi
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn