Prachtige verlichting met Tl lampen die dimbaar zijn

13 augustus 2017

Posted in Woning en Tuin

Het is voor mij alweer even geleden dat ik lampen aan het uitzoeken was voor mijn eerste bedrijfspand. Ik was inmiddels uit mijn ZZP bestaan gegroeid en het was tijd voor het aannemen van mijn eerste personeelsleden en natuurlijk hoort daar een goed kantoor bij. Ik wilde dit allemaal in een keer goed aanpakken en dus werd het tijd om niet alleen mensen op gesprek uit te nodigen, maar ook om verschillende kantoren met elkaar te vergelijken. Het duurde niet lang voordat ik een goed pand gevonden had en toen werd het dus tijd voor de inrichting daarvan. Waar ik mij als werknemer altijd heel erg aan geërgerd heb was het vervelende licht dat je in heel erg veel kantoren ziet. Ik heb door de jaren heen in behoorlijk wat panden gewerkt en dit ging eigenlijk over fout. Volgens mij hebben veel ondernemers niet door dat je een hoop keuze hebt op het gebied van lampen.

  • Gloeilampen
  • Spaarlampen
  • Led lampen

Ik begrijp wel waarom de keuze al snel niet op led lampen valt. Ze zijn een stuk duurder in de aanschaf en als ondernemer let je natuurlijk goed op het geld wat je uitgeeft. Maar na een beetje onderzoek was ik er al snel achter dat dit uiteindelijk juist een stuk goedkoper is. Met tl lampen die dimbaar zijn sla je helemaal twee vliegen in een klap. Je kunt altijd voor de juiste verlichting zorgen en je bespaart geld op je energierekening. Daar teken ik wel voor!

Veel plezier van de tl lampen die dimbaar zijn

Met de tl lampen die dimbaar zijn is het makkelijker dan ooit om het kantoor te creëren waar je naar op zoek bent. Is het buiten erg donker? Dan kun je de lichten feller maken. Wordt er een presentatie gehouden en moet er genoeg licht zijn om mensen notities te laten maken? Met de tl lampen die dimbaar zijn kun je hier precies de juiste stand voor vinden. Je kunt je dan ook voorstellen dat ik vanaf het begin heel erg blij ben geweest met de tl lampen die dimbaar zijn. Ik heb hier zelf vanaf het begin dat we in het kantoor zaten voor gekozen, dus het is lastig voor mij om je te kunnen vertellen hoeveel geld de tl lampen die dimbaar zijn je zullen besparen op de energierekening, maar ik geloof er heilig in dat dit heel wat is. Tenslotte verdienen de tl lampen die dimbaar zijn zichzelf al binnen twee jaar terug. Dat zijn dus kosten die het zeker waard zijn om te maken.

Kies voor garantie en recht op retour

Waarom koos ik ervoor om de tl lampen die dimbaar zijn op de website van Ledshop Groenovatie te bestellen? Dat zal ik je vertellen! Ik vind het altijd erg prettig om uit een ruim assortiment te kunnen kiezen. En dat is hier zeker het geval. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd op het gebied van led lampen en dat geeft je toch net iets meer vertrouwen dat ze ook echt weten waar ze mee bezig zijn. Een ander voordeel is zeker dat de tl lampen die dimbaar zijn, en daarnaast ook alle andere producten die ze verkopen, dezelfde dag nog verzonden worden als je voor 16.00 uur ’s middags je bestelling plaatst. En de verzending is ook nog eens helemaal gratis! Alle producten komen automatisch met 2 jaar garantie en 30 dagen recht op retour. Als je er niet blij mee bent, kun je ze dus gewoon retour sturen. Dat zie ik toch echt wel als een groot voordeel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn