Kwalitatieve boeketten van Fleurop in Venlo

13 december 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Vaste prik voor mij is om elke week een boeket bloemen te kopen bij Fleurop in Venlo. Althans, ik noem het altijd Fleurop in Venlo, maar het is eigenlijk Bloemenhuis Max, maar het is wel een bloemist van Fleurop in Venlo. Ik ben altijd helemaal weg van de boeketten die ze hier maken en ze maken altijd heel mooi seizoenswerk.

  • Kerstboeketten
  • Herfstboeketten
  • Zomerboeketten
  • Lenteboeketten

Eigenlijk alle soorten boeketten kun je bij deze Fleurop in Venlo wel krijgen. Ik bestel hier regelmatig, ook voor mijn werk, van te voren een boeket en geef dan aan wat ik graag wil hebben en dat ik ‘m zelf kom ophalen. De boeketten kunnen ook wel bezorgd worden, maar dat vind ik niet zo nodig. Ik kom langs de Fleurop in Venlo als ik naar huis ga van mijn werk, of als ik naar mijn werk ga en een boeket voor op de zaak wil meenemen, dus ik kan hier prima even stoppen en mijn bloemen ophalen. Ze maken bij de Fleurop in Venlo echt de mooiste boeketten en bloemstukken en ik krijg ook graag altijd even op www.bloemenhuismax.nl om te zien wat ze recentelijk gemaakt hebben aan bijvoorbeeld bruiswerk of grafwerk. Het werk dat ze maken wordt daarop gepresenteerd en ik krijg hier altijd goede ideeën van. Soms dan bel ik ze op en dan zeg ik welk boeket ik online heb gezien. Ik geef dan aan dat ik de vorm of het soort bloemen dat is gebruikt erg mooi vind en het is dan vaak wel mogelijk om een tafelboeket te bestellen dat een beetje in die stijl wordt opgemaakt. Niet dat ik dan een grafwerk of bruidsboeket op mijn tafel zet, want Fleurop in Venlo weet er altijd wel een mooie passende stijl aan te geven. Toch heb ik altijd iets bijzonders in huis.

De beste Fleurop in Venlo

Ik kom dus al jaren bij deze Bloemenhuis Max en ik ze staan als Fleurop in Venlo toch wel echt bekend als de één van de meest creatieve en kwalitatieve bloemisten die Venlo rijk is. Ik heb al menig bloemist bezocht en keer op keer kom ik weer terug bij deze Fleurop, omdat de creativiteit hier gewoon zo goed is. Het bloemwerk dat zij maken kan met recht een kunstwerk met bloemen genoemd worden en dat terwijl ze ook gewoon hele mooie en royale boeketten maken voor verschillende gelegenheden. De kwaliteit van de bloemen is daarbij ook altijd goed. Als je de bloemen behandelt zoals ze aangeven dat je ermee om moet gaan, dan heb je echt heel lang plezier van de bloemen. Kwaliteit is dan ook het grootste pluspunt van deze Fleurop in Venlo. Ze hebben verstand van bloemen, ze wegen de bloemen goed te schikken en ondanks dat ze dagelijks boeketten samenstellen blijven ze verrassen met de manier waarop de presentatie van de bloemen in een boeket naar voren komt.

Projecten met bloemen

Ik heb een tijdje geleden Bloemenhuis Max ook ingeschakeld voor een bijeenkomst die bij ons op de zaak plaatsvond. We hadden een jubileum te vieren en daarvoor al onze opdrachtgevers uitgenodigd. Ik was als officemanager verantwoordelijk voor de aankleding van het pand en heb direct met Bloemhuis Max gebeld en aangegeven dat ik een aantal zuilen wilde hebben, met daarop bijzondere bloemstukken. Ik had hiervoor een budget beschikbaar gekregen en kon ze dus echt creatief aan het werk zetten. Wat ze toen gecreëerd hebben, ik heb er nog steeds geen woorden voor. Het was werkelijk prachtig. Heel bijzonder en perfect aansluitend bij de stijl die we voor het evenement voor ogen hadden. Wat dat betreft kan ik echt altijd op Bloemenhuis Max rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn