Kies voor de vast mobiel integratie

24 februari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het is alweer even geleden dat ik mijn eigen bedrijf opstartte en aan de slag ging als zelfstandig ondernemer. Inmiddels is mijn bedrijf een stuk groter en heb ik over het algemeen rond de 15 werknemers in dienst. Dit aantal varieert nog wel eens door de seizoenen heen. Zo is de zomer voor ons een drukke periode, wat betekent dat ik dan vaak wat extra mensen aanneem om de werkdruk niet te hoog te laten worden. Met de opkomst van het nieuwe werken ben ik ook een stuk flexibeler over waar mijn werknemers aan de slag kunnen. Natuurlijk zie ik ze het liefst op kantoor verschijnen, maar ik sta er zeker voor open als zij een dagje nodig hebben om thuis te werken. Dat heb ik liever dan dat zij zich ziek melden. Ik heb gemerkt dat er thuis toch behoorlijk hard gewerkt wordt, dus ik vind dit absoluut geen probleem. In het beginnen liepen we wel tegen enkele problemen aan. Bijvoorbeeld hoe we de klantenservice dan zouden aanpakken. Er kwamen verschillende oplossingen boven tafel om dit probleem op te lossen en uiteindelijk vonden we de beste variant daarvan bij het bedrijf Voicedata.nl. Hier hebben ze de vast mobiel integratie en dat betekent dat we alle mogelijkheden die de vaste telefonie te bieden heeft, ook gebruikt kan worden op een mobiele telefoon.

  • Meerdere nummers op een sim-kaart
  • Alles in een overzicht
  • Controleer het belgedrag

Als eigenaar van je eigen bedrijf blijft het altijd belangrijk dat je zoveel mogelijk winst maakt en dat krijg je voor elkaar door zoveel mogelijk geld binnen te krijgen, maar ook door de uitgaven te beperken en met de vast mobiel integratie van Voicedata is dat precies wat ik voor elkaar kon krijgen.

Lagere kosten met de vast mobiel integratie

Wanneer je bij Voicedata een contract afsluit voor vast mobiel integratie dan betekent dat dat je alles heel eenvoudig op een plek hebt. Dit was een van de dingen die mij het meeste aansprak aan dit bedrijf. De vast mobiel integratie is heel erg handig, want hierdoor hadden wij ineens de mogelijkheid om functies die je normaal alleen op een vaste telefoon hebt, nu ook op een mobiele telefoon te hebben. Zo kan de medewerker van de klantenservice dus ook gemakkelijk thuis werken. Het enige wat ze nodig heeft is haar mobiele telefoon en ze kan gewoon aan de slag. Ik krijg daarnaast een handige en overzichtelijke rekening waarop ik direct kan zien wat het belgedrag is binnen het bedrijf.

Onderling gratis bellen met vast mobiel integratie

Gelukkig heb ik vanaf het begin kunnen constateren dat eigenlijk niemand binnen het bedrijf hele rare dingen doet. Iedereen houdt zich netjes aan de regels en ook heb ik tot nu toe eigenlijk zelden privé gesprekken voorbij zien komen. We hebben een erg open houding binnen het bedrijf en de vast mobiel integratie past daar perfect bij. Ik ben maar wat blij dat ik ervoor gekozen heb om dat te introduceren binnen het bedrijf. Ook mijn medewerkers zijn er erg over te spreken. Het is voor hen heel makkelijk dat zij ook de functies van de vaste telefoon op het werk kunnen gebruiken op hun mobiele telefoon en zo dus veel meer opties hebben om in te zetten. Het flexibele werken binnen mijn bedrijf heeft daarmee perfecte vormen aangenomen en ik ben dus maar wat blij met de vast mobiel integratie van Voicedata. Ik zou het aan ieder bedrijf aanraden en met name ook bij dit bedrijf. Je hebt een aanspreekpunt en je kunt altijd gebruik maken van de optimale service die zij bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn