De pluspunten van OSINT Tools

25 februari 2017

Posted in Cursus en Opleidingen

Een tijd geleden heb ik mij voorgenomen om meer informatie op te zoeken over het verzamelen van online gegevens. Ik zit iedere dag op het internet om informatie te verzamelen over bepaalde onderwerpen en daarom leek het mij goed om mij eens nader in dit onderwerp te verdiepen. Ik heb toen via Google gezocht of ik ergens een cursus kon gaan volgen waarmee ik mij meer zou kunnen bekwamen in het fenomeen ‘open source intelligence’. Op deze manier kwam ik uit op de site van Anti-Crime-Academy. In deze korte tekst zou ik graag iets willen vertellen over dit bedrijf en over de OSINT Tools die dit bedrijf mij geboden heeft. Omdat veel mensen niet meteen weten waar we het over hebben wanneer ik spreek over OSINT Tools, lijkt het mij handig om eerst even uit te leggen wat OSINT Tools precies zijn. Vervolgens zal ik het een en ander vertellen over mijn ervaring met de cursus die ik bij Anti-Crime-Academy.com gevolgd heb. Ik kan u nu alvast vertellen dat ik er geheel zeker van ben dat je via deze opleiding de beste OSINT Tools krijgt aangereikt en dat ik daarom ook graag mijn ervaringen even op papier wilde zetten.

Wat zijn OSINT Tools precies?

Tegenwoordig kun je allerlei gegevens op het internet vinden. Dat is niet alleen handig in het geval waarin je het een en ander wilt weten over een bepaald onderwerp, het kan ook strategisch goed van pas komen. Wat veel mensen niet weten is dat er naast de standaardinformatie ook heel veel andere cruciale gegevens beschikbaar zijn op het internet. Het is daarvoor belangrijk dat je weet hoe je deze data kunt vinden en hoe je er vervolgens mee om kunt gaan. In dat geval komen OSINT Tools om de hoek kijken, met OSINT Tools kun je namelijk deze data te lijf gaan en het omzetten in iets waarmee je aan de slag kunt. Laat ik een voorbeeld noemen. Ik heb met behulp van dit hulpmiddel weten te achterhalen waar de kopers die ik naar mijn webshop weet te lokken, in geïnteresseerd zijn. Dat is goed om te weten want op die manier kan ik mijn aanbod beter op hen afstemmen. Dat heb ik allemaal weten te bewerkstelligen aan de hand van OSINT Tools. Zonder OSINT Tools was mij dit waarschijnlijk niet gelukt en was het slechts een kwestie van gissen geweest waar ik mijn klantenkring tevreden mee kon stellen. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik de cursus bij het bovenstaande bedrijf heb gevolgd omdat ik op die manier veel meer inzicht heb gekregen in de handel en wandel van mijn mogelijke klanten. Mocht u ook in deze vorm van data verzamelen, geïnteresseerd zijn dan raad ik u aan om ook eens even een kijkje te nemen op de website die ik in het voorgaande reeds een aantal keer genoemd heb.

Ik raad het iedereen aan!

Nadat ik door de cursus die ik gevolg heb, weet hoe ik OSINT Tools moet gebruiken merk ik dat ik beter in staat ben om mijn website te optimaliseren. Dat is voor een ondernemer heel erg belangrijk en ik ben dan ook blij dat ik tegenwoordig weet hoe ik met OSINT Tools moet werken. Mocht u meer over dit onderwerp willen weten dan raad ik u aan om:

  • Meer informatie aan te vragen via de website
  • Even contact op te nemen met deze firma
  • Op het internet naar meer gebruikerservaringen te gaan zoeken

Kortom, mocht u op zoek zijn naar een goede cursus op dit gebied, dan raad ik u dit bedrijf sterk aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn