Je financiële zaken op orde met behulp van een boekhouder in Utrecht

1 april 2017

Posted in Financiën en Verzekeringen

Het is vaak een hele spannende tijd als je voor jezelf begint. Natuurlijk heb je alles helder voor ogen en je bent in eerste instantie hoogstwaarschijnlijk vooral bezig met het werven van klanten, promotiewerk, reclame maken, je artikelen aanprijzen, et cetera. Het is menseigen om vooral te beginnen met de leukere elementen. Natuurlijk weet je dat je ook te maken zult krijgen met administratie en financiële zaken, maar dat hoeft de pret natuurlijk niet te drukken. Je moet eerst maar eens beginnen en als de zaken eenmaal lopen, dan is het tijd om ook eens aandacht te besteden aan de administratie. Deze houding is heel begrijpelijk, maar het is ook gevaarlijk. Je hebt namelijk geen zicht op de in- en uitgaven. Als je eenmaal start met je onderneming en je verkoopt heel veel, dan lijkt het dus in eerste instantie een succes. Maar je weet pas zeker of het inderdaad een succes na is, nadat je alle cijfers hebt bekeken. Je moet namelijk niet alleen maar kijken naar het geld wat binnenkomt. Het kan namelijk zo zijn dat er enorm veel geld binnenkomt. Misschien gaat het om vele duizenden euro’s. Je gevoel zegt op dat moment dat het enorm goed gaat. Maar wat zijn je uitgaven? Hoeveel betaal je aan huur? Betaal je personeel? Correct inzicht in je financiële situatie is dus van groot belang. Aangezien je zelf niet altijd tijd hebt om alles qua administratie op orde te houden, is het verstandig om gebruik te maken van een boekhouder in Utrecht. Als je vanuit Utrecht opereert, dan is het natuurlijk fijn als je ook gebruik kunt maken van een boekhouder in Utrecht. Een boekhouder is geen tandarts waar je 2 keer per jaar naar toe moet. Een boekhouder dien je dichtbij te houden, zodat je te allen tijde je financiële situatie kunt bespreken. Daarom is het dus ook verstandig om te kiezen voor een boekhouder in Utrecht als je in Utrecht woont of werkt. De boekhouder kan dan gemakkelijk bij jou langskomen en jij kunt ook zo even naar het kantoor van de boekhouder in Utrecht gaan. Mocht je dus op zoek zijn naar een boekhouder in Utrecht, dan kun je terecht bij Administratiekantoor Boek Je Winst.

Een boekhouder in Utrecht voor je gehele financiële administratie

Voor een zeer scherp all-in tarief kun je al een boekhouder in dienst nemen. Vanaf 79 euro per maand heb je je financiële zaken dus helemaal op orde. Het gaat hier om een all-in bedrag. Dat betekent dat de boekhouder in Utrecht ook verschillende zaken van je overneemt. Mocht je dat niet nodig vinden, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de boekhouder in Utrecht af en toe om hulp te vragen. Zo kun je de boekhouder bijvoorbeeld elk jaar vragen om je te helpen met de belastingaangifte. Dit is typisch zo’n domein waarbij de boekhouder je kan helpen om veel geld te besparen. Wie weet zijn er aftrekposten waar je gebruik van kunt maken. De boekhouder kan deze posten aanwijzen. Je mag dan een paar euro uitgeven aan de boekhouder, maar daarmee kun je uiteindelijk geld besparen en wellicht zelfs geld verdienen.

De voordelen van Administratiekantoor Boekjewinst.nl

Als je in zee gaat met Boekjewinst.nl, dan heb je uiteraard te maken met enkele voordelen. Deze voordelen vind je hieronder:

  • Altijd een scherp all-in tarief
  • Ervaren boekhouders en belastingadviseurs
  • Je volledige boekhouding al vanaf 79 euro per maand
  • Persoonlijk, per post of 100% digitaal
  • Altijd een gratis kennismakingsgesprek
  • Lees ook Administratiekantoor Boekjewinst.nl BV
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn