Horlogebandjes verwisselen is een eenvoudig klusje

1 april 2017

Posted in Mode en Kleding

Uw dure horloge is kapot, wat doet u nu? Als u op zoek bent naar horlogebandjes omdat het bandje is geknapt, gescheurd of afgebroken dan kunnen wij u van dienst zijn! Kijkt u maar eens op dehorlogebandenspecialist.nl want u vindt hier een keur aan horlogebandjes. Wilt u graag horlogebandjes in het groot bestellen om te verkopen in uw winkel? Dat is zeker een optie. Neemt u dan direct contact met ons op of kom langs in de showroom in Utrecht. Deze showroom is uiteraard ook open voor particulieren die een nieuw bandje willen kopen. De showroom is trouwens geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Ligt Utrecht niet bepaald naast de deur maar wilt u wel een zo groot mogelijke verzameling aan horlogebandjes zien? Dan moet u toch echt op onze website kijken want u vindt er zowel horlogebandjes van uiteenlopende metalen, van rubber en van leer. Het dragen van een horloge staat garant voor een chique look. Het kleedt af want dit is een kledingaccessoire, een sieraad, dat u op elke gelegenheid kunt dragen. Draagt u het op een gala, tijdens een belangrijke uitvoering of gewoon op uw werk. U zult merken dat men er naar staart en dat het veel prettiger is om met uw horloge de tijd in de gaten te houden dan door telkens uw telefoon erbij te pakken.

Bent u al tijden op zoek naar nieuwe horlogebandjes?

Voordat u op zoek gaat naar nieuwe horlogebandjes is het verstandig om te weten hoe lang uw huidige bandje is. Hebt u enkel een uurwerk? Meet dan uw pols op met een meetlint en meet de lengte tussen de aanhechtingen van het bandje. Het bandje kunt u opmeten met behulp van een liniaal. Let op dat we een beperkt aantal horlogebandjes hebben met een oneven maat want dergelijke maten komen simpelweg minder voor. Dan kunt u op zoek gaan naar de horlogebandjes die bij u passen.

  • Kies het materiaal uit,
  • Kies op kleur en natuurlijk op de dikte van het bandje,
  • Maar u kunt ook op prijs en best verkochte artikelen zoeken.

Als u dan uw keuze hebt gemaakt dan kunt u het online bestellen door uw gegevens in te vullen en te betalen via internetbankieren of credit card. Moeten de pinnetjes tevens worden vervangen? Dan kunt u die pinnetjes direct mee bestellen. Deze zogenaamde pushpinnen worden samen met het tooltje geleverd. Dit kleine stuk gereedschap wordt een horlogebanden-aanzetter genoemd zodat u de pinnetjes zonder al te veel kracht in uw uurwerk kunt drukken.

Ook leuk om als cadeautje weg te geven

Hebt u nog vragen over het vervangen van horlogebandjes? Dan kunt u een handig instructiefilmpje op onze website bekijken. Hebt u geheel andere vragen? Bijvoorbeeld over het maken van een online bestelling of over onze service? Komt u dan eens langs in Utrecht, bel of e-mail met de klantenservice of zoek ons via de sociale media op. We zijn lid van Facebook en u vindt er vele foto’s van onze horlogebandjes, het laatste nieuws en scherpe kortingen. We van De Horlogebanden Specialist verkopen diverse exclusieve met de handgemaakte banden dus mocht u een bijzonder uurwerk hebben dan gaan we graag met u in gesprek. Wist u dat u voor 16.00 uur tijdens werkdagen kunt bestellen zodat u het de volgende werkdag al thuisbezorgd krijgt? Daarnaast brengen we geen verzendkosten in rekening dus tel uit uw winst. U bespaart niet alleen op uw horlogeaccessoires, maar het blijft u ook veel tijd en reiskosten bespaart! Laat gerust een review of een cijfer achter. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.2!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn