Dankzij deze sleutelservice hebt u altijd een reservesleutel

16 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Zoekt u een snelle sleutelservice bij u in de buurt? Neem dan even een kijkje op de volgende website: 5starsleutelservice.nl. Met vestigingen in Almere en Hilversum mag u er wel vanuit gaan dat we ook snel bij u voor de voordeur staan als u zich hebt buitengesloten. Niet alleen werken we in deze twee steden, ook in de omgeving van deze twee plaatsen mag u op onze razendsnelle sleutelservice rekenen. En dat is maar goed ook want u wilt niet lang te hoeven wachten. En het kan maar zo gebeuren dat u per ongeluk uw sleutels bent kwijtgeraakt. Dat kan door onoplettendheid gebeuren, door diefstal of omdat uw kinderen er mee aan de haal zijn. Zijn uw buren niet thuis of hebt u de sleutels bij familie neergelegd maar zijn ze op vakantie of nog vele uren aan het werk? Dan wilt u hen niet storen. Er zit maar een ding op en dat is onze sleutelservice bellen. Zolang u een ID of paspoort bij de hand hebt mogen we uw deur openen. Maar dat is niet de enige reden om onze sleutelservice in te huren. Misschien is er bij u ingebroken en is het slot op uw voordeur ontwricht. Dan wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk een nieuw slot op laten zetten. U kunt direct een afspraak met ons maken en dan zetten we er zo spoedig mogelijk een nieuw slot in!

Kies voor goede sloten en bestel ze hier bij de sleutelservice

Een inbraak kan materieel leed veroorzaken. Daarom wilt u spoedig een nieuw slot op de deur waarmee u er zeker van kunt zijn dat een inbraak in de toekomst voorkomen wordt. Daarom gebruiken we enkel sloten die aan een keurmerk voldoen. Dit keurmerk noemt men het “SKG-keurmerk” en bestaat uit 3 categorieën:

  • 1 ster sloten zijn standaard inbraak werend,
  • 2 ster sloten zijn zwaar inbraak werend,
  • En de 3 ster sloten zijn extra zwaar inbraak werend.

In principe raadt onze sleutelservice het aan om minstens een slot te kopen die aan 2 sterren voldoet. Voor bedrijven raden we te allen tijde de 3 sterren variant aan en die kunnen wij dan ook zeker voor u plaatsen. Een groot voordeel van deze sleutelservice is misschien nog wel dat we 24 uur per dag voor u klaarstaan in Hilversum, Almere en omtrek. Als u een student bent en u komt midden in de nacht half beschonken thuis en u komt uw huis niet in omdat u uw sleutels in de stad bent kwijtgeraakt, dan hopen we dat u uw smartphone nog wel bij de hand hebt. Slaat u daarom na het lezen van deze tekst ons telefoonnummer op of bookmark de website. Dan kunt u ons altijd snel terugvinden en contacteren.

Voor meer informatie kunt u eens de sociale media bekijken

In het kort willen wij van 5 Star een sleutelservice aanbieden die u 24 uur per dag, zeven dagen per week kunt bereiken. We garanderen u dat we altijd binnen 45 minuten bij u op de stoep staan. Het is mogelijk om direct te betalen want onze monteurs hebben een mobiel pinapparaat meegenomen. We garanderen tevens een perfecte service waarbij klantgerichtheid op de eerste plaats staat. Bent u tevreden over de sleutelservice? Dan waarderen we het zeer als u een korte recensie wilt achterlaten. Via de sociale media vindt u vele voorbeelden van de sloten en onze klussen uit het verleden. Wilt u uw bedrijfspand voorzien van meerdere sloten en bent u benieuwd wat u dit gaat kosten? Vul dan uw wensen in zodat we u spoedig een offerte kunnen toesturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn