Epdm rubber als beste dakbedekking

28 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

Het leggen van uw eigen dakbedekking klinkt misschien als een onmogelijke opgave, maar dit kan een stuk makkelijker zijn dan veel mensen denken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het uitkiezen van het juiste materiaal en ervoor te zorgen dat u weet waar u mee bezig bent. Heeft u er toch niet zoveel vertrouwen in? Dan kunt u er altijd nog voor kiezen om het voor u te laten doen. Een ding staat echter als een paal boven water: wanneer u zelf uw nieuwe dakbedekking aanlegt, dan kunt u erop vertrouwen dat u dit een hoop geld zal besparen. En dat is natuurlijk altijd een fijne optie, nietwaar? De tip die wij u op dit gebied kunnen geven is door te kiezen voor epdm rubber als uw materiaal voor de dakbedekking.

  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud
  • Goedkoop in de aanschaf

Er zijn een hoop redenen om voor epdm rubber als uw dakbedekking te kiezen, maar de bovenstaande drie redenen zijn voor de meeste mensen het belangrijkst. Epdm rubber gaat lang mee. Wanneer u hiermee aan de slag gaat en het wordt op de juiste manier aangelegd, dan kunt u er in de meeste gevallen 50 tot 60 jaar van genieten. De meeste mensen wonen niet eens zo lang in hetzelfde huis!

Weinig onderhoud met epdm rubber op uw huis

Een ander zeer positief punt van epdm rubber is het onderhoud. U heeft praktisch geen omkijken naar het epdm rubber. Hier is het echter wel belangrijk dat u kiest voor de juiste variant van het epdm. Er zijn er namelijk twee:

  • Europees
  • Amerikaans

De Amerikaanse versie is bewerkt met talk. Deze moet niet alleen behandeld worden voordat u ermee aan de slag kunt gaan, maar vraagt ook vaak om meer onderhoud. De variant waar u voor wilt gaan is de Europese. Hiermee kunt u direct aan de slag en u hoeft amper rekening te houden met onderhoud. Het is niet voor niets dat ze er bij het bedrijf EPDM XL voor hebben gekozen om alleen maar Europese epdm rubber te verkopen. Het is vaak ook goedkoper in de aanschaf en dat ziet u wel aan de prijzen op de website van dit bedrijf. Het leggen van een dak kan vaak al duur genoeg zijn. Als u dus een dakbedekking wilt hebben dat goedkoop is en waar u lang van kunt genieten, dan is de Europese epdm rubber variant de beste keuze voor u.

Meer weten over dakbedekking

Door uw leven heen zult u niet vaak geconfronteerd worden met het leggen van een nieuw dak, tenzij u dit doet om uw brood te verdienen natuurlijk. Is dit bij u niet het geval en is dit de eerste keer dat u hiermee aan de slag gaat? Dan is kiezen voor epdm rubber als uw materiaal een verstandige beslissing. En dat niet alleen, als u dan ook nog eens ervoor kiest om dit bij EPDM XL aan te schaffen bent u helemaal goed bezig. Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om dit op de juiste wijze aan te pakken. U kunt ervoor kiezen om de epdm rubber los aan te schaffen, maar ook kunt u kiezen voor een van de pakketten die ze hier verkopen. Hiermee heeft u in een keer alles in huis wat u nodig heeft voor het leggen van uw epdm rubber dakbedekking. Als dit is wat u graag wilt, neem dan vandaag nog een kijkje op de website van EPDM XL en kom erachter wat zij voor u kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn