Weer veilig aan de wandel met een nieuwe rollator

25 juni 2017

Posted in Mens en gezondheid

Bent u steeds slechter ter been aan het worden? Heeft u daardoor moeite met zelfstandig lopen, zelfs als het gaat om kleine stukjes? Dan is het waarschijnlijk tijd om een rollator aan te schaffen. Hiermee bent u beter ondersteund bij het lopen en krijgt u een beter loophouding. Hiermee voorkomt u dat u ten val komt en misschien gewond raakt. Het geeft u een zelfverzekerd gevoel om weer veilig te kunnen lopen, waardoor u gemakkelijker door uw huis kunt bewegen. Vaak heeft een rollator ook een plankje om spulletjes op te zetten. Zo kunt u makkelijk uw kopje thee of een bordje eten van de ene plek naar de andere plek vervoeren, terwijl u met uw handen de rollator blijft vasthouden. Voordat u er een gaat kopen, is het slim om u af te vragen waar u deze voor wilt gebruiken. Dit bepaalt namelijk welke variant voor uw situatie de meest geschikte is. Wilt u er een om vooral binnen te gebruiken? Dan is een exemplaar met 3 willen waarschijnlijk de juiste keuze voor u. Deze is wat lichter en compacter en u kunt er kleinere bochten mee maken. Daarmee manoeuvreert u bijvoorbeeld gemakkelijker door deuropeningen en in kleinere ruimtes. Maar als u juist graag een wilt om buiten beter te kunnen lopen, is een exemplaar met 4 wielen waarschijnlijk meer geschikt. Deze is iets minder wendbaar, maar biedt u meer veiligheid en stabiliteit. Deze variant is bijvoorbeeld veel steviger als u stoepen op en af wilt stappen. Een ander voordeel van de variant met 4 wielen is dat deze vaak beschikt over een plankje dat stevig genoeg is om op te zitten. Zo kunt u onderweg even op adem komen! Wilt u een betrouwbare rollator, die goed blijft functioneren en lang meegaat? Koop er dan een bij een specialist. Deze zijn vandaag de dag steeds vaker op het internet te vinden. Een goed voorbeeld is de webwinkel: https://www.scootmobielbenodigdheden.nl/rollator/. Deze is gespecialiseerd in allerlei hulpmiddelen voor mensen die minder goed zelfstandig kunnen lopen. U kunt hier terecht voor scootmobielen, rollators en allerlei extra benodigdheden die deze nog prettiger in het gebruik maken. Voor uw rollator kunt u bijvoorbeeld een houder voor uw wandelstok of grijpstok kopen. Ook kunt u hier een handige tas bestellen, die het mogelijk maakt om nog makkelijker wat artikelen te vervoeren. Ideaal voor bij het boodschappen doen! Wilt u meer weten over een rollator kopen bij deze webwinkel? Bezoekt u dan de website door te klikken op de bovenstaande link. Wilt u liever meer informatie over de voorwaarden die gelden als u artikelen koopt bij deze webwinkel? Leest u dan nog even verder. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet!

Online een rollator kopen – wat zijn de voorwaarden en voordelen?

Online uw rollator bestellen heeft veel voordelen. U hoeft er de deur niet voor uit en uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd. Dat is wel heel gemakkelijk! Bij de bovenstaande webwinkel vindt u alleen producten van Europese makelij, van goede kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen! Bovendien profiteert u hier van:

  • snelle verzending
  • gratis verzending
  • veilige online betaling
  • goede service
  • scherpe prijzen
  • ruime keuze

Morgen al beter zelfstandig lopen

Wilt u morgen al beter zelfstandig lopen? Bezoek dan de bovengenoemde webwinkel en bestel een nieuwe rollator. Doet u dit voor 10.00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Voor de verzending hoeft u niets te betalen. Uw betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving. Bovendien mag u rekenen op een uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bezoek nu de website voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn