Wilt u wagyu vlees proberen?

26 april 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf moet heel vaak op externe locaties vergaderen omdat wij namelijk een heel klein kantoor hebben waar niet heel veel mensen kunnen zitten. Vandaar dat wij altijd naar allerlei mogelijkheden op zoek zijn om het vergaderen zo aangenaam mogelijk te maken. Zo moesten wij laatst weer met een groep vergaderen over een agrarisch thema en het leek mij leuk om dit ook op een boerderij te doen. Wij konden dan een beetje proeven van de sfeer op een boerderij en dat zou in mijn ogen de vergadering ten goede kunnen komen. Wij hebben daarom een reservering gemaakt bij de mensen van Wagyu-Farm.nl. Ik ben hier ooit een keer met mijn vriend geweest en ik vond het heel interessant om te zien wat je allemaal op deze boerderij kon doen. Je kunt hier namelijk heel goed vergaderen, maar je kunt hier ook eten. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je op deze plek ook wagyu vlees eten en dat leek mij heel interessant om een keer met mijn bedrijf te gaan doen. Ik had namelijk het vermoeden dat er maar heel weinig mensen ooit wagyu vlees hadden gehad, dus leek het mij leuk om een vergadering te combineren met het eten van wagyu vlees. Ik heb daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij allemaal voor mij konden betekenen en ik kreeg te horen dat ik meer dan welkom was om een keer langs te komen. Dat was heel prettig om te horen en ik heb dan ook meteen een datum geprikt voor de vergadering. Ik heb ook meteen aangegeven dat wij graag wagyu vlees wilden proberen en ik kreeg te horen dat ze er voor zouden zorgen dat het wagyu vlees klaar zou staan. Ik heb mijn collega’s niets verteld om de verrassing zo groot mogelijk te maken.

Wagyu vlees is heerlijk!

Toen wij met ons bedrijf op de boerderij aankwamen, zat de sfeer er meteen goed in. De mensen vonden het allemaal heel leuk om hier te vergaderen en toen zij te horen kregen dat ze ook wagyu vlees mochten proberen, waren ze door het dolle heen. Iedereen vond het heel erg leuk om een keer wagyu vlees te eten en dat was ook goed voor de vergadering. Het kan soms gebeuren dat je eindeloos lang blijft praten over een bepaald onderwerp, maar wanneer je dan weet dat je aan het eind van de rit je tanden in wagyu vlees mag zetten, dan kunnen mensen ineens veel sneller door hun onderwerpen heen gaan. Genoeg reden dus om heel enthousiast te zijn over deze vergaderlocatie. Wij zijn hier heel goed behandeld en bovendien was het wagyu vlees ook heel erg lekker.

Wij komen hier zeker nog een keer terug

Mocht u ook graag een keer op een leuke locatie willen vergaderen en ook nog eens heerlijk vlees willen eten, dan raad ik u Wagyu Farm van harte aan. U kunt hier:

  • Heel goed vergaderen in een mooie ruimte
  • Meer tekst en uitleg krijgen over de boerderij zelf
  • Heerlijk vlees eten van koeien van eigen boerderij

Ik ben van plan om hier vaker te komen vergaderen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn