Betrouwbare opslagruimte in Woerden gezocht? Easybox biedt uitkomst!

9 mei 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het vinden van een geschikte opslagruimte bij u in de buurt is niet altijd zo’n eenvoudige opgave. Hoe weet u namelijk zeker dat de betrouwbaarheid hoog is? Wij van easybox hebben daarom voor u dé oplossing. Wij bieden beveiligde opslagruimtes aan in onder andere Woerden met veel extra mogelijkheden. Onze opslagboxen zijn er in diverse afmetingen, zodat er altijd wel een passende maat voor u bij zit. Bekijk al onze mogelijkheden en onze opslagboxen overzichtelijk aan de hand van animaties op onze website. U krijgt dan al een goed beeld van de mogelijkheden bij easybox! Benieuwd naar de opslagruimtes in Woerden? Plan dan een vrijblijvende rondleiding in bij een van onze deskundige medewerkers.

Beveiligde opslagruimtes met service in Woerden

In het mooie Woerden hebben wij een grote opslaghal gevestigd. Er is een uitgebreid beveiligingssysteem aanwezig. De opslagruimtes worden 24/7 gecontroleerd door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. De veiligheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. U krijgt daarom een eigen unieke toegangscode, waarmee u het pand binnen kunt gaan. Daarbovenop ontvangt u van ons een stevig hangslot, zodat niemand anders dan u bij uw spullen kan komen. De opslagboxen bevinden zich in een grote droge en verwarmde hal, zodat er geen schade door het weer of vocht kan ontstaan. Naast onze uitgebreide beveiliging hebben wij gekozen voor zeer ruime openingstijden. Wij vinden dat u namelijk bij uw eigendommen moet kunnen, wanneer het u uitkomt. U bent daarom dagelijks van harte welkom van al 06:00 ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Dit geldt op elke dag van de week. Dat vinden wij van easybox Woerden wel zo handig!

Onze klanten waarderen onze uitgebreide service veelal met hoge beoordelingen. Zo hoeft u zelf niet langer een grote bus te huren of achter vervoer aan te gaan. Wij bieden namelijk gratis transportwagens aan die u kunt gebruiken voor het verplaatsen van uw spullen naar de opslagruimte van u in Woerden. De transportwagens zijn op locatie aanwezig en kunt u binnen kantoortijden geheel vrijblijvend gebruiken. Daarbij is het zorgvuldig verplaatsen van uw dierbare eigendommen voor ons belangrijk. Wij bieden daarom de aller voordeligste en vooral degelijke verhuisdozen voor u aan. En dat direct vanaf de locatie waar u het nodig heeft, namelijk bij uw opslagruimte bij easybox in Woerden.

Ruimte genoeg bij easybox in Woerden

Bent u tijdens uw zoektocht naar een geschikte opslagruimte nog geen juiste afmetingen tegengekomen? Of vindt u de contracten en mogelijkheden te beperkt? Kies dan voor easybox in Woerden. Wij beschikken over meerdere opslagruimtes tussen de 1,5 en 50 vierkante meter. Hoeveel spullen u ook wilt opslaan, het is mogelijk bij ons! Naast afmetingen kunt u onderscheid maken wat betreft de inrichting van de opslagruimte. Voor speciale wensen kunt u terecht bij onze medewerkers. Tijdens een vrijblijvende rondleiding bekijken zij graag met u de mogelijkheden, zodat u op basis van deskundig advies de juiste opslagruimte vindt! Langdurige contracten zijn daarbij niet noodzakelijk. Al voor een periode vanaf 14 dagen kunt u een opslagruimte huren in Woerden. Wij zijn erg flexibel en bieden de scherpste prijzen aan!

Tijd voor ruimte met een opslagbox in Woerden

  • Betrouwbaar en professionele opslagruimtes
  • 24/7 bewaakt
  • Verwarmde, droge en stofvrije opslagboxen
  • Van 06:00 tot 23:00 uur dagelijks geopend
  • Flexibele contracten
  • Uitgebreide service: gratis transportwagens gebruiken en de goedkoopste verhuisdozen te verkrijgen
  • Tot wel 30% goedkoper
  • Gratis rondleiding met vrijblijvend advies

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de ideale opslagruimte voor u in Woerden. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of plan gelijk een gratis rondleiding in bij onze opslagruimte in Woerden: easybox.nl. Zo kunt u met een gerust gevoel uw spullen laten opslaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn