Wilt u graag een ladderlift huren?

11 juli 2017

Posted in Woning en Tuin

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kunt u daar misschien wel wat hulp bij gebruiken in de vorm van een ladderlift. Het huren van een dergelijke lift kunt u vanaf nu in zijn geheel online regelen en wel door eens op onze website te kijken. U zult zien dat het ladderlift huren ook voor u is weggelegd, want waar u dan ook woont in Nederland, we staan op de afgesproken dag bij u op de stoep. Op verhuislifthuren24.nl zult u zien dat we ons aan onze afspraken houden en dat u direct online een formulier in kunt vullen. Dan mailen we u op basis van uw wensen snel terug met en gratis offerte. Pas als u daar akkoord meegaat, plannen we de afspraak in. U betaalt voor het ladderlift huren overigens pas helemaal achteraf aan de bediener van deze lift. Dat kan contant maar u mag het ook later naar ons overmaken via bijvoorbeeld internetbankieren. Waarom een ladderlift huren? Voor iedereen die in een huis woont met meerdere verdiepingen of op een etage in een flatgebouw kan een verhuizing juist daardoor erg zwaar uitpakken. Is het überhaupt mogelijk om al uw zware meubelen en apparaten door het trapgat te krijgen? Zoekt u een manier waarmee dit veel sneller en efficiënter gedaan kan worden? En hebt u grote ramen of een balkon zodat u zware spullen op de lift kunt plaatsen? Kies dan voor het ladderlift huren!

Het ladderlift huren leggen we u graag even uit

Het moge hopelijk nu al duidelijk zijn dat u nu snel al uw objecten die zich op de eerste verdieping, de tweede verdieping en/of de zolderverdieping van uw huis bevinden snel kunt inladen dankzij het ladderlift huren. U wilt geen kapotte rug. En u wilt dat uw vrienden en familieleden die u komen helpen een leuke dag hebben ook al moet er zo nu en dan hard gewerkt worden. Als u dan van hen vraagt om continu met loodzware machines te slepen zoals piano’s en wasmachine dan maakt u niet bepaald vrienden. Laat dit werk maar aan de professionals over en ga een ladderlift huren om het u een stuk gemakkelijker te maken. De ladderlift is overigens een ander type lift dan de reguliere verhuislift omdat het letterlijk uit sporten bestaat waar het plateau over glijdt. We plaatsen de lift tegen de gevel van uw huis of appartementje op drie hoog, en u kunt direct in- en uitladen. U kunt de ladderlift huren inhuren voor het inladen van de verhuiswagen maar we kunnen ook met u meerijden zodat u bij uw nieuwe bestemming ook gebruik kunt maken van dit hulpmiddel. De prijs wordt namelijk berekend op de duur van de huur en de standaardprijs, dus niet op de afstand die moet worden afgelegd. Maar dat zult u zelf wel kunnen lezen als u de offerte van ons hebt ontvangen.

Denk om uw rug; schakel onze hulp in!

Vergist u niet, een ladderlift huren is een ware uitkomst en velen zijn u daarom al voorgegaan. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan kunt u op diverse manieren met ons in contact komen:

  • U kunt ons altijd bellen. Het is wel zo prettig als u ons tijdens kantooruren belt want dan weet u zeker dat u snel iemand aan de lijn krijgt. Maar in principe staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
  • U mag ook langskomen bij ons in Rijswijk, maar dat raden we eigenlijk alleen aan voor mensen die in deze regio wonen.
  • Of stel uw prangende vragen per e-mail!
  • Lees ook : Ladderlift huren – Verhuislifthuren24.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn