Wilt u een goede alarminstallatie laten installeren?

11 januari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf is afgelopen maand voor de vijfde keer in een jaar bezocht door inbrekers. De voorgaande keren hebben wij hen altijd buiten de deur weten te houden,  maar deze keer hebben zij op slinkse wijze onze alarminstallatie kapot weten te maken waardoor zij dus uitgebreid hun slag konden slaan. De schade was enorm en wij hebben heel veel werk gehad van het herstellen van alle schade. Dat was een hele klus en wij hebben daarom ook. meteen besloten om een nieuwe alarminstallatie aan te schaffen want wij wilden natuurlijk niet nog een keer worden lastiggevallen. Wij hebben toen gekeken wat wij konden doen om een goede alarminstallatie te vinden en wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om een specialist in de arm te nemen. Wij wilden er namelijk graag zeker van zijn dat wij een goede aankoop konden doen en wij wilden graag weten welke alarminstallatie voor ons het beste zou zijn. Wij hebben toen gekeken waar wij een goede aanbieder konden vinden en toen wij op het web naar mogelijkheden zochten, hebben wij gekeken naar de mogelijkheden die wij via directveilig.nl kregen aangeboden. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer met deze mensen konden overleggen over ons nieuwe alarminstallatie omdat deze mensen heel veel opties presenteerden op hun site. Wij hebben daarom even een telefoontje gepleegd en wij hebben toen te horen gekregen dat zij altijd een keer bij ons langs konden komen om de boel ter plaatste te bekijken. Zo konden wij dan vervolgen beslissen of wij een alarminstallatie bij hen wilden bestellen. Zij garandeerden ons dat wij door hen goed geholpen konden worden en dus wilden wij graag een keer met hen in overleg. Wij hebben ons toen heel goed laten voorlichten over welke alarminstallatie voor ons het beste was en wij hebben toen al heel snel spijkers met koppen geslagen. Wij hadden namelijk meteen in de gaten dat wanneer wij voor een hoogwaardige alarminstallatie gingen, en dat gingen wij, wij bij de mensen van directveilig.nl moesten zijn. Wij hebben hen daarom ook groen licht gegeven om een goede alarminstallatie voor ons aan te leggen. 

Deze alarminstallatie houdt alle inbrekers buiten 

Wij hebben de mensen van directveilig.nl onze. alarminstallatie laten installeren en sindsdien voelen wij ons helemaal veilig. Dat is iets waar wij heel gelukkig van worden omdat wij er namelijk zeker van wilden zijn dat wij geen inbrekers meer over de vloer zouden krijgen. Wij hebben nu een heel geavanceerde alarminstallatie en hierdoor is ons pand heel goed beveiligd tegen zelfs de meest gewiekste inbrekers. 

Wilt u ook aan uw veiligheid werken? 

Mocht u ook aan uw veiligheid willen werken, dan kunt u altijd;

  • Naar de stie van directveilig.nl surfen 
  • Bekijken welke opties u hier allemaal kunt vinden 
  • Een keer keer met een expert van dit bedrijf gaan overleggen

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Ik kan u zeggen dat ik heel blij ben met de service van directveilig.nl. Deze site heeft echt heel goede mogelijkheden om optimaal aan je veiligheid te werken. Neem daarom ook even contact op met deze mensen.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn