Hoe kunt u eenvoudig de btw berekenen?

7 januari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een aantal jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en dat betekent dat wanneer ik nu werk verricht, ik moet zorgen dat ik op tijd facturen verstuur. Dat is allemaal niet zo’n probleem, ware het niet dat ik merkte dat ik vaak fouten maken met het btw berekenen. Dat is heel vervelend omdat je op deze manier heel snel fouten in je administratie laat sluipen en je hebt er dan veel werk van om alles weer goed te krijgen. Ik ben daarom gaan kijken wat ik toch verkeerd deed wanneer ik mijn btw berekenen ging en ik heb toen gezien dat ik gewoon niet zelf met een rekenmachine aan de slag moest gaan, maar dat ik moest zorgen dat ik gewoon even een handige tool voor het btw berekenen op het internet zou vinden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik eenvoudig mijn btw berekenen kon en ik heb toen gezien dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn om een goede site te vinden. Ik heb gewoon maar even gegoogeld en toen heb ik heel veel interessante opties gevonden. Het probleem was echter dat ik graag verschillende tarieven voor de btw berekenen wilde. Soms werk ik namelijk voor een laag tarief en andere keren moet ik weer voor hogere tarieven werken. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om eenvoudig meerdere soorten tarieven btw berekenen te kunnen. Ik heb toen gezien dat je dan het beste een keer naar de site van berekenen.nl kunt gaan. Deze site werd door heel veel mensen als heel goed gewaardeerd en toen ik op deze pagina ging kijken hoe ik hier mijn btw berekenen kon, had ik meteen in de gaten waarom dit zo was. Het is namelijk zo dat wanneer je hier je btw berekenen wilt, je dat in een handomdraai kunt doen. Je kunt namelijk gewoon aangeven hoeveel je hebt verdiend en vervolgens kun je aangeven of dit bedrag inclusief of exclusief btw is. Met een paar klikken op de muis wordt vervolgens uitgerekend wat je btw is. Dat is voor mij heel handig omdat ik zo nooit meer fouten hoef te maken in het btw berekenen. 

Op berekenen.nl kunt u eenvoudig uw btw berekenen

Ik ging nu al meerdere keren naar de site van berekenen.nl omdat ik graag zeker wilde zijn dat ik probleemloos mijn btw berekenen kon. Ik heb toen gezien dat veel mensen niet wisten dat deze site bestond en daarom leek het mij goed om even een artikeltje te schrijven over de mogelijkheden die er allemaal zijn om geen fouten in je administratie te laten sluipen. Ik kan u daarom ook aanraden om een keer naar deze site te gaan kijken. 

Wat wilt u uitrekenen? 

Als u ook een berekening moet maken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van berekenen.nl te gaan 
  • Te bekijken wat u hier wel niet allemaal kunt berekenen 
  • Te zorgen dat er nooit meer fouten in uw administratie sluipen dankzij de tools die u op deze site kunt vinden 

Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb.                       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn