Waar kun je een design krabpaal kopen?

5 juni 2020

Posted in Dieren en Toebehoren

Stel: Je huis is super hip en stijlvol ingericht, en je ergert je dood aan die lelijke kattenbak en krabpaal die je hebt staan voor je kat. Dan ga je natuurlijk naar de webshop van The Pet Empire, want daar verkopen ze super mooi vormgegeven benodigdheden voor je huisdier. Bij The Pet Empire vindt je bijvoorbeeld een super mooie design krabpaal, die niet zou misstaan in zelfs de meest minimalistische designinrichtingen. En dan moet je uiteraard niet denken aan een standaard vorm krabpaal. Een echte design krabpaal heeft uiteraard een heel strakke vormgeving en is juist allesbehalve standaard. Bij The Pet Empire vindt je bijvoorbeeld een krabpaal in de vorm van een cactus. Deze is van het merk Halcyon Home, en ziet er super strak uit. Deze dient naast het feit dat het een krabpaal voor je poes of kater is ook nog eens als decoratie object in je interieur. Want het valt eigenlijk bijna niet op dat het object eigenlijk een design krabpaal is. Precies om die reden vinden mensen met een super mooi interieur het belangrijk om mooie accessoires voor hun huisdieren te hebben. Dan is zo’n krabpaal of kattenbak in ieder geval niet zo’n doorn in het oog, want dat is echt zonder van de uitstraling van je mooie interieur! je leest het trouwens goed, je kunt bij The pet Empire niet alleen zo’n moderne krabpaal kopen, maar ze hebben er ook design kattenbakken! Want laten we eerlijk zijn, die zijn vaak nog lelijker dan krabpalen, voornamelijk doordat bij het ontwerpen ervan enkel wordt gekeken naar de functie in plaats van naar zijn uiterlijk. 

Design krabpaal of kattenbak kopen

Bij The Pet Empire koop je dus zowel zo’n design krabpaal als een design kattenbak. Deze twee zijn (hoe gek het ook klinkt) ware eyecatchers in je interieur, of in ieder geval geen objecten meer waar je je voorheen aan stoorde. Daarnaast kun je er ook nog allerlei accessoires voor katten kopen, zoals:

  • Drink- en voederbakken
  • Allerlei leuke speeltjes voor katten
  • Mandjes en kussens voor katten
  • Speciale tassen om je kat in mee te nemen

Nu denk je misschien ‘een tas om je kat in mee te nemen??’, maar we bedoelen natuurlijk als hij naar de dierenarts moet, of gaat logeren omdat je op vakantie gaat. Soms is het gewoon handig als je een speciale tas hebt waar je je kat gemakkelijk en comfortabel in kan vervoeren. En als je wilt dat deze er net als die design krabpaal super stylish uitziet dan shop je hem natuurlijk in de webshop van The Pet Empire. 

Design accessoires voor katten en honden

Bij ThepetEmpire.com kun je overigens niet alleen terecht voor zo’n hippe design krabpaal, maar ook voor allerlei accessoires voor je hond. Denk maar eens een luxe hondenmanden, trendy voederbakken en allerlei leuke speeltjes. Uiteraard hebben ze voor honden heel veel mooie halsbanden in hun assortiment, want de meeste honden dragen deze permanent. maar of je nu naar hippe benodigdheden voor katten zoekt (zoals een design krabpaal) of trendy accessoires voor je andere trouwe viervoeter, bij The Pet Empire shop je dit alles, maar dan van topkwaliteit en met een geweldig mooi design. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn