Verschillende taxaties vergelijken voor een bedrijfspand

28 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor mijn bedrijf wil ik een nieuw bedrijfspand gaan kopen. Wij werken ongeveer 7 jaar in het huidige pand, maar dit pand begint snel te klein te worden. Ik had een mooi pand in de buurt op het oog, maar ik wilde hiervoor niet te veel geld betalen. Ik liet een taxatie door een makelaar in de omgeving uitvoeren, maar ik wilde zeker zijn van de aankoop. Daarom wilde ik verschillende taxaties vergelijken voor het bedrijfspand. Via DeBedrijfsmakelaar.nl kon ik snel en gemakkelijk een extra taxatie laten uitvoeren en de beoordelingen vergelijken. Ongeveer 7 jaar geleden verhuisden wij met het bedrijf naar het  huidige pand. Het bedrijf was destijds een stuk kleiner en het was mogelijk om hier vele jaren in te blijven. Het was op dat moment het beste om het pand te huren en dat was inderdaad een goede keuze. Het bedrijf bestond toen nog niet zo lang en daarom was de toekomst erg onzeker. Ik wist niet hoe het bedrijf zich zou ontwikkelen en er waren veel onzekerheden. Na al dit jaren is gebleken dat het bedrijf zich op een goede en stabiele manier heeft kunnen ontwikkelen, hierdoor zie ik de toekomst positief in. Door de ontwikkeling en toekomstplannen voor het bedrijf, lijkt het mij nu verstandiger om een pand te kopen. Ik wilde niet te veel voor een pand kopen en daarom leek het mij verstandig om minimaal twee taxaties te vergelijken voor een bedrijfspand. Ik wilde graag in de regio blijven en het liefst een pand in dezelfde stad kopen. Gelukkig was er eentje beschikbaar en vond ik een makelaar die de eerste taxatie kon uitvoeren. De tweede taxatie wilde ik door een ander bedrijf laten uitvoeren en daarna de taxatie vergelijken van het bedrijfspand. 

Met behulp van DeBedrijfsmakelaar.nl taxaties vergelijken voor een bedrijfspand

Online ging ik op zoek naar een bedrijf waarbij ik een andere taxatie kon laten uitvoeren. Voor mij was het belangrijk dat de taxatie door een onafhankelijk en gecertificeerd bedrijf werd uitgevoerd, zodat ik zeker wist dat de taxatie goed uitgevoerd zou worden. Als het goed was zou bij de taxaties vergelijken voor het bedrijfspand de verschillen niet groot zijn, ook al is een taxatie voor een gedeelte ook een mening. Online vond ik de website van DeBedrijfsmakelaar.nl en dit bedrijf leek mi een goede keuze. Ze hebben landelijke dekken, waardoor er altijd een taxateur in de omgeving beschikbaar is. Dit voldeed bovendien aan mijn wensen en kon snel en voordelig de taxatie uitvoeren. 

Het bedrijfspand gekocht

De taxateur van DeBedrijfsmakelaar.nl voerde de taxatie zeer snel uit, hierdoor kon ik ook snel de twee taxaties vergelijken van het bedrijfspand. Er waren ook andere geïnteresseerden en daarom wilde ik snel handelen, dit was hierdoor mogelijk. Door de taxaties te vergelijken van het bedrijfspand, had ik twee beoordelingen over de waarde en kon ik een goed bod uitbrengen. Dit bod werd geaccepteerd, waardoor het pand nu van het bedrijf is. Ik was zeer te spreken over het werk van DeBedrijfsmakelaar.nl en kan dit bedrijf aanraden.

  • Ze zijn onafhankelijk en hebben de nodige certificaten
  • Ze hebben landelijke dekking en altijd een taxateur in de buurt
  • De taxatie werd snel uitgevoerd
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn