Gebruik maken van Green Deal bouwlogistiek?

30 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wellicht ziet u in Nederland wel eens vrachtwagens rijden waarop de Green Deal is afgebeeld. Dit is een plan van de Nederlandse overheid om duurzaam werken en bouwen te stimuleren. Als u het belangrijk vindt uw bedrijf duurzaam te laten opereren in de bouw, kunt u gebruik maken van Green Deal bouwlogistiek. De logistieke bewegingen die u dan laat uitvoeren worden zo efficiĆ«nt mogelijk uitgevoerd, met zo min mogelijk impact op het milieu. Hiervoor kunt u aankloppen bij bouwaanvoerders. Deze organisatie kan uw bouwproject ondersteunen en de logistiek van en naar uw bouwplaats inrichten. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de aard van uw project, doorlooptijd en de impact op de omgeving. Een project in een grote stad is heel iets anders dan een bouwproject op het platteland. Omdat bij bouwaanvoerders experts op het gebied van Green Deal bouwlogistiek werken, bent u er zeker van dat uw bouwproces duurzaam en logistiek efficiĆ«nt verloopt. Niets is immers zo vervelend als een bouwplaats waar aanvoerende vrachtauto’s het bouwproces verstoren, of waar bouwafval niet afgevoerd kan worden door een onlogische opzet. Of u nu begint met uw eerste bouwproject of een doorgewinterde uitvoerder bent, u kunt met bouwaanvoerders rekenen op uitmuntende Green Deal bouwlogistiek,

Wat houdt Green Deal bouwlogistiek in?

Omdat de overheid steeds strengere eisen stelt aan de bouw in Nederland, houden experts bij bouwaanvoerders hier altijd rekening mee bij het opstellen van een plan. Een plan van aanpak bestaat dus ook uit oplossingen om uw bouwproject zo duurzaam mogelijk aan te pakken. Daarnaast kunnen wij u adviseren over:

  • horizontaal en verticaal transport
  • het maken en inrichten van hub’s 
  • route naar de bouw
  • categoriseren van transport

Ten slotte kan bouwaanvoerders met behulp van Green Deel bedrijfslogistiek uw transportproces beheren en de regie houden over de uitvoering hiervan. Omdat de logistiek al snel een vijfde van uw bouwbudget op kan slokken, adviseren wij altijd een gedegen plan te maken voor de start van de uitvoering. Soms is het inrichten van een hub daarbij handig, maar niet altijd. Wij gaan dus niet uit van een standaard aanpak maar bekijken elke situatie op zich en leveren een passend advies. Meer weten? Neem contact met ons op via de website en kom meer te weten over de Green Deal bouwlogistiek van bouwaanvoerders. 

Inzet van IT

Ten slotte onderscheidt bouwaanvoerders zich niet alleen met het gebruik van Green Deal bouwlogistiek. Wij hebben speciaal voor onze bouwprojecten een IT-tool ontwikkeld. Deze kan worden ingezet om uw bouwproject zelf te volgen en monitoren. De tool geeft altijd direct weer wat er zich op dat moment afspeelt. U hoeft niet langer intensief contact te onderhouden met de vervoerende partij om te weten hoe de logistieke kant van uw bouwproject er aan toe is. Onze TiQiT tool is beschikbaar voor elke klant van bouwaanvoerders in diverse uitvoeringen. U kiest zelf welke licentie geschikt is voor uw bedrijf. Zo bedienen wij organisaties met enkele projecten, tot organisaties die een onbeperkte hoeveelheid bouwprojecten willen volgen met TiQiT. Meer informatie vindt u op de website, of neem contact op met een adviseur van bouwaanvoerders. Wij adviseren u graag over Green Deal bouwlogistiek, het beste plan van aanpak of een tool voor het monitoren van al uw lopende projecten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn